Hyppää pääsisältöön

Petri Hankonen

Naurun tasapaino 2015 kilpailija Petri Hankonen
Naurun tasapaino 2015 kilpailija Petri Hankonen Kuva: Yle petri hankomaa

Ikä: 35
Kotipaikka: Piippola
Keikat: noin 200 keikkaa

Vuoden Stand up -tulokas 2014 syö kebabia ja puhuu siitä lavalla. Puhuu toki muustakin. Petri sanoo kantavansa puheistaan vastuun ja sitten kantaakin sen kuulijan syliin. Petrin rosoinen soundi saattaa punastuttaa poskea, varsinkin jos kuulijan vanne on vedetty tiukalle, mutta useimmat tykkää kuin ratsu piiskasta.

 • Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen

  Naurun tasapainon voittaja on matti

  Vuoden 2015 Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen! Helsingin Suvilahdessa juuri päättyneen Naurun tasapainon finaalin voittajaksi yleisö äänesti Matti Patrosen. Toiseksi eniten ääniä keräsi Toni Jyvälä ja kolmanneksi Heikki Vilja. Koko finaalikolmikko suuntaa keväällä 2016 koko Suomen kattavalle kiertueelle.

 • Naurun tasapainon äänestysohjeet

  Naurun tasapainon äänestysohjeet

  ÄÄNESTYSOHJEET: Tekstiviestinä: Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä äänestyskohteesi numero, esim. 2, tekstiviestinä, esim. numeroon 16499).

 • Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Naurun tasapaino huipentuu tänä vuonna kolmeen livelähetykseen, jossa yleisö ratkaisee kuka voittaa Suomen kovimman stand up-kilpailun. Aikaisempina vuosina yleisö on saanut äänensä kuuluville vasta finaalissa niin tänä vuonna yleisö on ratkaisevassa roolissa jo semifinaaleissa.