Hyppää pääsisältöön

Saana Peltola

Naurun tasapaino 2015 kilpailija Saana Peltola
Naurun tasapaino 2015 kilpailija Saana Peltola Kuva: Yle naurun tasapaino 2015

Ikä 35
Kotipaikka: Helsinki
Keikat: noin 250 keikkaa.

Saana on innokas komiikan opiskelija, foliohatun satunnaiskäyttäjä ja itsensä etsijä. Etsintöjen tiimellyksessä Saana kaivaa hauskuutta kuolemanpelosta, maailmanlopusta, Putinin läheisriippuvuudesta ja joskus ihan vaan tukkeutuneesta vessanpöntöstä. Parhaimmillaan esitys soljuu kakkahuumorista ufosieppauksiin, eikä tälle naiselle mikään ole pyhää.

 • Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen

  Naurun tasapainon voittaja on matti

  Vuoden 2015 Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen! Helsingin Suvilahdessa juuri päättyneen Naurun tasapainon finaalin voittajaksi yleisö äänesti Matti Patrosen. Toiseksi eniten ääniä keräsi Toni Jyvälä ja kolmanneksi Heikki Vilja. Koko finaalikolmikko suuntaa keväällä 2016 koko Suomen kattavalle kiertueelle.

 • Naurun tasapainon äänestysohjeet

  Naurun tasapainon äänestysohjeet

  ÄÄNESTYSOHJEET: Tekstiviestinä: Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä äänestyskohteesi numero, esim. 2, tekstiviestinä, esim. numeroon 16499).

 • Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Naurun tasapaino huipentuu tänä vuonna kolmeen livelähetykseen, jossa yleisö ratkaisee kuka voittaa Suomen kovimman stand up-kilpailun. Aikaisempina vuosina yleisö on saanut äänensä kuuluville vasta finaalissa niin tänä vuonna yleisö on ratkaisevassa roolissa jo semifinaaleissa.