Hyppää pääsisältöön

YleX:n Juhani Kenttämaa jättää radion ja siirtyy televisioon – katso kanavan hevimiehen jäähyväisvlogi

On aika heittää musarunkkarin kintaat nurkkaan ja asiapentin viitta pois. Yksi YleX:n pitkäaikaisimmista juontajista siirtyy seuraaviin multimediaseikkailuihin.

Uuden musiikin ohjelmista sekä YleX Etusivusta tuttu Juhani Kenttämaa nähdään marraskuusta alkaen TV2:lla suorissa lähetyksissä väittelyohjelma-Battlen isäntänä.

Ohjelmassa väitellään sekä ajankohtaisista että kestopuheenaiheista, kuten kannabiksesta, seksismistä, uskonnosta ja maamme tulevaisuudesta. Battlen tavoitteena on nostattaa keskustelua siitä, millaisessa maailmassa haluaisimme elää ja miksi.

Juhani Kenttämaa alkaa juontaa Battle-väittelyohjelmaa marraskuussa 2015 // Kuva: Yle

Uuden tv-roolinsa vuoksi Kenttämaa jättää työt radiojuontajana. YleX:n tatuoitu hevimies ja hyvänmielen Hannu Karpo on ollut kanavan äänenä viimeiset seitsemän vuotta. Juontajaa on kuultu lähes kaikissa YleX:n ohjelmissa. Hänet muistetaan kuitenkin parhaiten timanttisesta musiikkijournalismistaan Uuden musiikin aamu- sekä iltavuoroissa. Tänä vuonna Kenttis siirtyi YleX Etusivun toimittajaksi, jossa musamessiaasta kuoriutui gonzoileva ajankohtaistoimittaja.

YleX:n väki toivottaa Juhanille onnea ja menestystä uusissa seikkailuissa!

Katso tästä Juhanin ikimuistoisin haastattelu Manowarin kanssa

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.