Hyppää pääsisältöön

YleX:n Juhani Kenttämaa jättää radion ja siirtyy televisioon – katso kanavan hevimiehen jäähyväisvlogi

On aika heittää musarunkkarin kintaat nurkkaan ja asiapentin viitta pois. Yksi YleX:n pitkäaikaisimmista juontajista siirtyy seuraaviin multimediaseikkailuihin.

Uuden musiikin ohjelmista sekä YleX Etusivusta tuttu Juhani Kenttämaa nähdään marraskuusta alkaen TV2:lla suorissa lähetyksissä väittelyohjelma-Battlen isäntänä.

Ohjelmassa väitellään sekä ajankohtaisista että kestopuheenaiheista, kuten kannabiksesta, seksismistä, uskonnosta ja maamme tulevaisuudesta. Battlen tavoitteena on nostattaa keskustelua siitä, millaisessa maailmassa haluaisimme elää ja miksi.

Juhani Kenttämaa alkaa juontaa Battle-väittelyohjelmaa marraskuussa 2015 // Kuva: Yle

Uuden tv-roolinsa vuoksi Kenttämaa jättää työt radiojuontajana. YleX:n tatuoitu hevimies ja hyvänmielen Hannu Karpo on ollut kanavan äänenä viimeiset seitsemän vuotta. Juontajaa on kuultu lähes kaikissa YleX:n ohjelmissa. Hänet muistetaan kuitenkin parhaiten timanttisesta musiikkijournalismistaan Uuden musiikin aamu- sekä iltavuoroissa. Tänä vuonna Kenttis siirtyi YleX Etusivun toimittajaksi, jossa musamessiaasta kuoriutui gonzoileva ajankohtaistoimittaja.

YleX:n väki toivottaa Juhanille onnea ja menestystä uusissa seikkailuissa!

Katso tästä Juhanin ikimuistoisin haastattelu Manowarin kanssa