Hyppää pääsisältöön

Osallistu Uuden Musiikin Kilpailuun 2016! Lähetä biisisi 8.9. klo 12 mennessä!

Kutsu osallistumaan UMK2016:een
Kutsu osallistumaan UMK2016:een Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen umk16

Uuden Musiikin Kilpailun haku on alkanut. Lähetä biisisi 8.9. klo 12 mennessä osoitteessa yle.fi/umk.

Uuden Musiikin Kilpailussa etsitään parasta uutta suomalaista kappaletta ja esiintyjää. UMK on tuonut mukana olleille artisteille näkyvyyttä, radiosoittoa, keikkoja ja levytyssopimuksia sekä menestystä koti- ja ulkomailla. UMK:n voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Tukholmassa toukokuussa 2016.

Kilpailuun osallistutaan omalla ennen julkaisemattomalla demokappaleella (vain yksi kappale/osallistuja). Voit ilmoittautua Uuden Musiikin Kilpailuun ja lähettää demosi tiistaista 1.9.2015 klo 12 alkaen. Kilpailuun hyväksytään tiistaihin 8.9.2015 klo 12 mennessä saapuneet sääntöjen mukaiset demot.

Ilmoittautumiseen vaaditaan digitaalisessa muodossa:

  • Demokappale. Tiedostomuoto: mp3
  • Esittelyvideo. Vapaamuotoinen video, jossa osallistujan tulee kertoa itsestään ja esiintyä. Kesto enintään 4 minuuttia. Tiedostomuoto: .mov tai .mp4
  • Kaksi valokuvaa laulun esittäjästä (solist(e)ista ja/tai yhtyeestä), pysty- ja vaakakuva. Tarkista, että mukana on valokuvaajan nimi ja että sinulla on kuvien käyttöoikeus. Tiedostomuoto: .jpg, kameran suurin mahd. tiedostokoko (imagesize: large), pakkausmuoto: fine. Huom! Ei .raw -tiedostoja, ei kännykkäkuvia eikä paperikuvia.
  • Julkaisukelpoinen bio esittäjästä (solist(e)ista ja/tai yhtyeestä), sisältäen myös kilpailijan mahdolliset Twitter-, Facebook-, Instagram-, verkkosivu- tms. linkit.
  • Kappaleen sanat. (.doc, .pdf tai .rtf)

Toimita materiaalit määräaikana joko
1) lataamalla ne digitaalisessa muodossa sähköisellä Aspera-järjestelmällä
2) lähettämällä ne postitse muistitikulla osoitteeseen

UMK2016
Yle Kulttuuri
PL 65
00024 HELSINKI

Mikäli lähetät materiaalin muistitikulla, tulosta, täytä, allekirjoita ja lähetä myös ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuminen Asperalla

Pähkinänkuoressa Aspera-järjestelmän käyttö tapahtuu seuraavalla tavalla. Tilaa latauslinkki sähköpostiisi. Järjestelmä vaatii toimiakseen Aspera Connect Pluginin (PC, MAC, LINUX). Mikäli se puuttuu koneeltasi, järjestelmä ehdottaa sen asentamista latauslinkin tilaamisen jälkeen. Asenna se tarvittaessa ohjeen mukaisesti. Tämän jälkeen klikkaa sähköpostissa saamaasi linkkiä. Täytä lomake ja liitä vaadittavat tiedostot. Tärkeää: Title-kenttään kirjoita ”UMK16 Osallistujan Nimi”. Lopputulos näyttää esimerkiksi tältä: ”UMK16 Mallikas Matti” tai ”UMK16 Esimerkkibändi”. Lähetä paketti. Saat ilmoituksen latauksesi alkamisesta ja sähköpostiin linkin, josta voit seurata latauksen etenemistä. Kun lataus on valmis, materiaalisi on vastaanotettu.

Yksityiskohtaiset ohjeet Asperan käyttämiseen.

Lisätietoja sähköpostitse: umk@yle.fi.

Anmälning på svenska.

yle.fi/umk
www.facebook.com/UudenMusiikinKilpailu
Twitter & Instagram: #UMK16

Teoston logo.
Teoston logo. teosto

Jos et vielä ole Teoston tekijäasiakas ja haluat liittyä, voit tehdä sen nyt ilmaiseksi ilmoittautumisen yhteydessä. Uuden Musiikin Kilpailuun osallistuminen ei kuitenkaan edellytä Teoston asiakkaaksi liittymistä.

Uusimmat sisällöt - UMK 2016