Hyppää pääsisältöön

Murha paratiisissa

Murha paratiisissa, yle tv1
Komisario Humphrey Goodman (Kris Marshall) saa vuorostaan komennuksen Saint-Marien saarelle. Apunaan hänellä rikostutkija Camille Bordey (Sara Martins). Murha paratiisissa, yle tv1 murha paratiisissa

TV1 maanantaista perjantaihin 21. - 30.11.2016 klo 12.20 - 13.15 (1. kauden uusinta), 1. - 13.12.2016 (2. kauden uusinta), 14. - 23.12.2016 (3. kauden uusinta) ja 26.12.2016 - 4.1.2017 (4. kauden uusinta) ja 5. - 16.1.2017 (5. kauden uusinta)
Yle Areenassa 7 päivää

Uudessa brittidekkarisarjassa komisario Richard Poole (Ben Miller) komennetaan tutkimaan brittiläisen poliisin kuolemaa Saint-Marien saarelle. Poole on oikea mies tehtävään, mutta miten hän sopeutuu Karibian olosuhteisiin.

Ykkösellä nähdään sarjan viisi tuotantokautta. Kuudes tuotantokausi on tulossa ohjelmistoon myöhemmin.

Pääosan esittäjä vaihtuu sarjan kolmannen tuotantokauden alussa. Uutta komisariota Humphrey Goodmania näyttelee Kris Marshall.

Eläimet pitävät ääntä

Poolen itsensä mielestä paikka on paratiisista kaukana. Aurinko korventaa kestämättömästi, valkoinen hiekka tunkee joka paikkaan ja yö on täynnä elämöivien eläinten ääniä.

Kunnallistekniikka ei toimi, rikostutkinta on lapsenkengissä ja kaiken lisäksi vankisellissä nököttää vuohi!

Poolen pinna koetuksella

Olosuhteiden kanssa Poole on kuin kala kuivalla maalla. Komisario saa myös sietämättömän alaisen.

Uusi työpari, puoliksi ranskalainen Camille Bordey (Sara Martins) on Poolen täydellinen vastakohta. Kauanko miehen pinna mahtaa kestää?

Pääosissa nähdään myös Danny John-Jules, Gary Carr, Lenora Chrichlow, Elizabeth Bougine, Hugo Speer ja Don Warrington.

Death in Paradise. Käsikirjoitus: Robert Thorogood. Tuotanto: BBC, Red Planet Pictures, Atlantique Productions, Kudos Film, Britannia, 2011-15. HD Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2015 ja 2016.

Kuvassa Camille (Sara Martins) ja Richard Poole (Ben Miller)
Camille (Sara Martins) ja Richard Poole (Ben Miller) Kuvassa Camille (Sara Martins) ja Richard Poole (Ben Miller) Kuva: Yle Kuvapalvelu murha paratiisissa
Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.