Hyppää pääsisältöön

Jäädäkö sairaan lapsen kanssa kotiin vai perustaako unelmien yritys?

Johanna, 30, on suuren ratkaisun edessä. Pitkään vireillä ollut unelmien yrityshanke pitäisi polkaista käyntiin nyt, kun bisneskumppani on siihen valmis. Johanna epäröi, sillä hän on yksinhuoltaja kolmelle pienelle lapselle, joista vanhin on sairas. Joutuuko Johanna uhraamaan intohimoisesti suunnitellun hankkeensa vai saisiko hän pidettyä koko paketin kasassa?

Paikalle saapuu ratkaisijoiden parvi perehtymään ja auttamaan. Parvi koostuu viidestätoista Johannalle tuntemattomasta henkilöstä. He eivät pelkää kääntää viimeistäkään kiveä löytääkseen rehellisen ja parhaan mahdollisen ratkaisun Johannan ongelmaan. Ystävällä, siskoilla ja entisellä puolisolla on paljonkin sanottavaa Johannan tavasta toimia.

Pinnan alta löytyy yllättäviä asioita, jotka ajavat joukkoälyn koville.

Parven ratkaisuehdotus on raju, pystyykö Johanna ottamaan sen vastaan?

Katso myös kahden parven jäsenen henkilökohtaiset näkökulmat aiheesta täältä

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.