Hyppää pääsisältöön

Ohjaaja Katri Manninen tunnustaa rakkautensa parvelle

Parven jäsenet saivat Nyt tai ei koskaan ohjelman käsikirjoittaja-ohjaaja Katri Mannisen osoittamaan rakkautensa parvea kohtaan sarjan ensimmäisenä nähtävän jakson kuvauksissa.

Ohjelman tekeminen on intensiivistä ja tunteikasta. Kuvausten edetessä opittiin tuntemaan "Method Manninen" eli ohjaajan tapa reagoida hyvin laajalla tunneskaalalla. Tässä esimerkki positiivisimmasta päästä.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.