Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan Terveysviikko tuo ryhtiä syksyyn!

puoli seitsemän terveysviikko,
puoli seitsemän terveysviikko, puoli seitsemän terveysviikko

Yle TV1:n hyväntuulinen asiaohjelma Puoli seitsemän starttaa syksyn teemaviikkojensa sarjan ryhdikkäästi Terveysviikolla 15.-18.9.2015. Samalla Puoli seiska haastaa koko Suomen osallistumaan #ryhtihaaste-kampanjaan. Mikä asia juuri sinun elämässäsi kaipaisi ryhtiliikettä? Millainen muutos arjessa parantaisi elämänlaatua tai ilahduttaisi sinua tai lähimmäisiäsi?

Lähetyksissä tiukkaa asiaa pilke silmäkulmassa

Terveysviikko tarjoaa runsaasti hyväntuulista asiaa. Luontotoimittaja Minttu Heimovirta perehtyy suomalaisen metsän terveysvaikutuksiin ja kehräävien kissojen parantavaan voimaan. Toimittaja Minna Perovuo pöyhii tyynyt ja yrittää saada selkoa unen ja nukkumisen ympärille kasvaneesta valtavasta oheistuotebisneksestä. Toimittaja Tero Karhu puolestaan on päättänyt saada arjen ajankäyttöön ryhtiä ja stressin kuriin – luvassa on siis loistovinkkejä monille elämän ruuhkavuosien rassaamalle. Terveysviikon suorissa lähetyksissä mm. maistellaan nuukan superfoodia, testataan oudoimpia kotikuntolaitteita kautta aikojen sekä annetaan vinkkejä parempaan ryhtiin.

Vieraat kruunaavat Terveysviikon

Terveysviikolla Puoli seiskan vieraina nähdään joukko erittäin kiinnostavia ihmisiä. Tiistaina 15.9. vieraaksi saapuu jalkapallolegenda Jari Litmanen, keskiviikkona 16.9. kylään saapuu aivovammasta toipuva entinen freestyle-hiihtäjä Pekka Hyysalo. Torstaina 17.9. Puoli seiskan sohvalle istahtaa kasvatuspsykologian professori Kirsti Lonka ja perjantaina 18.9. ryhtiä studioon tuo fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg..

Päivikin #ryhtihaaste huipentuu leuanvetoon

Puoli seiskan toimittaja Päivikki Koskinen tarttui omaan #ryhtihaasteeseensa jo kesällä. Hän on päättänyt laittaa kipuilevan selkänsä ja huonon ryhtinsä kuntoon. Terveysviikolla seurataan Päivikin oman #ryhtihaasteen etenemistä ja pureudutaan suomalaisten ryhtiin ja selkävaivoihin. Päivikki pitää omasta #ryhtihaasteestaan blogia, jota voi seurata täällä. Päivikillä myös toinen haaste, hän on luvannut valmentajilleen vetää syksyyn huipentuvan treenikauden päätteeksi ensimmäistä kertaa elämässään edes yhden leuan, julkisesti keskellä Helsingin vilinää.

Millainen on sinun ryhtihaasteesi? Lähde mukaan

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän