Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Yle Live pääkuva

Yle Live syyskuussa: Legendat ja tulokkaat

Yle Live muistaa toukokuussa menehtynyttä bluesmuusikko B.B. Kingiä ja juhlii 65-vuotiasta laulaja-lauluntekijä Stevie Wonderia. Kahden järkälemäisen legendan välissä tapaamme yhden aikamme nimekkäimmistä pariskunnista sekä gaalailemme Alankomaissa.

Yle Live: B.B. King ja ystävät
Yle Teema sunnuntai 6.9. kello 22:40

B.B. King revittelee
B.B. King revittelee b.b. king

Toukokuussa 2015 89-vuotiaana menehtynyt blueslegenda B.B. King oli esikuva monelle. Neljä vuotta ennen kuolemaansa mestari isännöi Lontoon Royal Albert Hallissa pidetyn konsertin, jossa esiintyivät myös miestä ihannoivat kollegat. Kunniaa Kingille tekevät kitarasankarit Slash, Ronnie Wood ja Derek Trucks sekä laulajat Susan Tedeschi ja Mick Hucknall.
Katsottavissa Yle Areenassa 7 vuorokautta.

Yle Live: Beyoncé ja Jay-Z Pariisissa
Yle Teema sunnuntai 13.9. kello 21:55

Beyoncé ja Jay-Z On The Run -kiertueella Pariisissa 2014
Beyoncé ja Jay-Z On The Run -kiertueella Pariisissa 2014 jay-z

Beyoncén ja Jay-Z:n yhteinen On The Run -kiertue täytti stadionit Pohjois-Amerikassa kesällä 2014. Saman vuoden syyskuussa kaksikko nähtiin myös kahdella loppuunmyydyllä keikalla Pariisin Stade le Francessa. Lue lisää ruotsalaissyntyisen Jonas Åkerlundin ohjaamasta, Bonnie ja Clyde -tarinaan pohjautuvasta, taltioinnista.
Katsottavissa Yle Areenassa 7 vuorokautta.

Yle Live: Stevie Wonderin juhla
Yle Teema sunnuntai 20.9. kello 22:40

Pharrell Williams
Pharrell Williams pharrell williams

Stevie Wonder oli vain 12-vuotias, kun ensimmäinen albuminsa julkaistiin vuonna 1962. Tulevan legendan nimi vääntyikin tuolloin ihan syystä Little Stevie Wonderiksi. Helmikuussa 2015 Grammy-organisaatio teki kunniaa useita soittimia hallitsevalle laulaja-lauluntekijällä järjestämällä tribuuttikonsertin. Valoisan Wonderin lisäksi lavalla vierailivat mm. Beyoncé, Ed Sheeran, Lady Gaga, Janelle Monáe sekä Pharrell Williams (kuvassa).
Katsottavissa Yle Areenassa vain suorana.

Yle Live: EBBA Awards 2015
Yle Teema sunnuntai 27.9. kello 22:55

Tove Lo mustavalkokuva
Tove Lo mustavalkokuva Kuva: Fredrik Etoall tove lo

Eurosonic-tapahtuman yhteydessä järjestettävässä European Border Breakers Awards -gaalassa palkitaan vuosittain eurooppalaisia yhtyeitä ja artisteja, jotka ovat saavuttaneet menestystä kotimaansa rajojen ulkopuolella. Brittiläisen Jools Hollandin juontamassa gaalassa palkittiin tänä vuonna mm. Hozier, , John Newman, Melanie De Biasio, Tove Lo (kuvassa), Todd Terje sekä The Common Linnets. Lue suomalaisista artisteista ja yhtyeistä Eurosonicissa.
Katsottavissa Yle Areenassa 30 vuorokautta.
Kommentit