Hyppää pääsisältöön

Uniikki roolistaan Apulanta-elokuvassa: Olen todella innoissani

Räppäri Uniikki kertoo yllättävästä roolistaan Apulannan syntyhistoriasta kertovassa Teit meistä kauniin -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2016.

Uniikki // Kuva: Nadja Kamara/YleX

Itsenäinen-musiikkivideon 4. syyskuuta julkaissut Uniikki nähdään ensi vuonna valkokankaalla. Kyseessä on Tuukka Temosen ohjaama Teit meistä kauniin -niminen Apulanta-elokuva.

- Mulla on siinä leffassa pieni sivurooli, mutta ihan repliikkejäkin ja kaikkea. Olen todella innoissani. Tykkään tehdä paljon musavideoitakin ja näytellä niissä, Uniikki kertoo Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

Räppäri on tällä hetkellä todella tyytyväinen nousujohteiseen uraansa. Uniikki haluaa ennen kaikkea olla viihdyttäjä, jonka keikoilla voi unohtaa kaiken vakavan.

- En ole koskaan ollut yhteiskunnallinen räppäri. Haluan tuoda hyvää mieltä. Mun viesti on se, että voi laittaa aivot narikkaan ja pitää hauskaa.

Mikael Gabrielin kanssa tehtyä Itsenäinen-kappaletta räppäri kuvailee voimabiisiksi uranaisille.

- Se on tehty naisille, jotka ovat uraputkessa. Rohkaisen heitä toteuttamaan unelmiaan. Ajattelin, että ihanat naiset ansaitsevat oman biisinsä, Uniikki kertoo.

Katso haastattelu ja musavideo alta.

Lue myös:

Apulanta yhteistyöhön kohuohjaajan kanssa – bändi tietää olevansa tekemisissä punkkarin kanssa

Uniikki kosi tyttöystäväänsä kesken Blockfest-keikan: ”Se sanoi kyllä” - VIDEO