Hyppää pääsisältöön

Seitsemän syytä rakastaa Robinia

Turkulaispoppari Robin valittiin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi lauantaina 5. syyskuuta. YleX listasi sen kunniaksi seitsemän syytä, miksi Robin on niin ihana, että häntä on pakko rakastaa.

Robin

1. Kaikkien kaveri

Robin tulee kaikkien kanssa toimeen positiivisen asenteensa ansiosta. Poppari on parhaillaan Elastisen kanssa mukana Kiva Koulu -kampanjassa, jonka tarkoitus on ehkäistä koulukiusaamista.

2. Hitit

Robinin musiikki puhuttelee nuorta yleisöä. Artistin suosituimpia kappaleita ovat muun muassa Sua varten, Kesärenkaat, Parasta just nyt, Boom Kah ja Kipinän hetki.

3. Fiitit yli genrerajojen

Muut eturivin artistit haluavat tehdä Robinin kanssa yhteistyötä. Poppari julkaisee 9. lokakuuta duettoalbumin, jossa on mukana Robbarin tuntemia ja ihailemia artisteja. Tuoreella Yö kuuluu meille -singlellä ovat messissä Santa Cruz, Nikke Ankara, Brädi ja Jussi69.

4. Jalat maassa

Kaikki Robinin kanssa työskennelleet tyypit kehuvat nuoren tähden jalat maassa -asennetta. Erityisesti Elastinen ja Santa Cruzin Archie ovat hehkuttaneet Robinia viime aikoina. Myös Vesku Loiri arvostaa Robbaria erittäin paljon.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

#yhdessä

A post shared by ROBIN PACKALEN (@robinpackalen) on

5. Keikat

Robin tunnetaan energisistä keikoistaan, joista ei voltteja puutu. Artisti on pari kertaa satuttanutkin itsensä lavalla hurjien temppujensa takia. Robbari rakastaa erityisesti trampoliineja.

Robin Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

6. Tyylitaju

Nuori mies tunnetaan trendikkäästä tyylistään, jonka kruunaavat eriparia olevat kengät. Poppari suosii asusteissaan usein Louis Vuitton -luksusmerkkiä. Robin paljasti hiljattain YleX Kesäaamun haastattelussa, että hän silittää kaikki vaatteensa itse.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Turisti😂

A post shared by ROBIN PACKALEN (@robinpackalen) on

7. Ottaa aina fanit huomioon

Robin kutsui fanit laulamaan uudelle albumilleen YleX:n skaban kautta. Lisäksi poppari järjestää todella usein fanitapaamisia ja pitää tiiviisti yhteyttä ihailijoihinsa muun muassa sosiaalisen median kautta.

Robin meet & greet // Kuva: Tomi Mikola

Lue myös:

Robin on vuoden positiivisin suomalainen

Popkuningattaren paluu: Kuusi syytä, miksi Chisu on ihana

11 syytä rakastaa One Directionia