Hyppää pääsisältöön

Wreckfest

Wreckfest romurallia
Wreckfest romurallia Kuva: Bugbear bugbear

Hiekkalaatikko vaihtuu soramonttuun. FTW pistää painoa kaasujalalle, kun striimaajat ruttaavat peltiä ja purevat pölyä suomalaisen Bugbearin Wreckfestissä.

Wreckfest on uusinta uutta romurallipelien saralla. Voittaja selvitetään nopealla ja taidokkaalla ajamisella sekä röyhkeällä asenteella. Ensimmäinen maalissa voittaa, mutta maaliin pääsee vain ehjällä autolla. Kannattaa siis ykkössijasta kisatessa pitää huolta, että oma kiesi pysyy ajokelpoisena, kun muut jäävät tienvarteen. Kilpailun edetessä rata täyttyy romusta ja hajonneiden autojen rotiskoista, joita pelaajien on väisteltävä muun ajamisen ja taklailun ohella. Paremmuuttaan voi selvittää myös selviytymis- tai romuttamistaidoillaan vaihtoehtoisissa pelimuodoissa.

Autovalinta kannattaa tehdä harkiten, sillä jokaisella menopelillä on omat vahvuutensa. Nopeuteen panostaminen saa koslasi kiitämään tietä pitkin verratonta vauhtia, mutta pieninkin tönäisy lennättää kiiturin ojaan. Vaihtoehtoisesti voit panostaa ohjattavuuteen, jolla voit korjata isompiakin virheliikkeitä, tai suosiolla vain valita kaikista kestävimmän auton ja viedä voiton väkivallalla. Ajokin voi myös halutessaan maalata oman väriseksi, jotta muut pelaajat tietävät heti, kuka ajoi kylkeen. Vaikka pelin kehitys on yhä kesken ja osa sisällöstä puuttuu vielä, saa siitä silti iloa irti lukemattomiksi peli-illoiksi.