Hyppää pääsisältöön

Yle Live esittää syys-lokakuussa: Stevie Wonder, Hozier ja Global Citizen Festival

Global Citizen Festival: esiintyjänä Coldplay.
Global Citizen Festival: esiintyjänä Coldplay. yle live: global citizen festival

Yle Teeman sunnuntai-iltojen Yle Live -artisteina syys-lokakuussa ovat muun muassa Stevie Wonder, Hozier ja Ola Salo. Ohjelmiston uusin lisäys on 4.10. klo 22 esitettävä hyväntekeväisyyskonsertti Global Citizen Festival.

New Yorkissa vuosittain järjestettävä Global Citizen Festival tuo artistit yhteen hyväntekeväisyyden puolesta. Tänä vuonna tapahtuma televisioidaan maailmanlaajuisesti, kun samalla annetaan lähtölaukaus YK:n uusille kestävän kehityksen tavoitteille.

Festivaalin musiikillisena johtajana toimii Coldplayn Chris Martin. Hän myös nousee lavalle yhtyeensä kanssa. Muut artistit konsertissa ovat Beyoncé, Pearl Jam ja brittilaulaja Ed Sheeran. Hyväntekeväisyyskonsertin tuottaa lukuisia Emmy- ja Grammy-gaaloja ohjannut Ken Erlich.

Ohjelmassa nähtävät kauniit ja koskettavat insertit ovat käsikirjoittaja-ohjaaja ja Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestön perustajajäsen Richard Curtisin (Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Notting Hill, Rakkautta vain) valitsemia. Insertit muistuttavat meitä maapallon monimuotoisuuden tärkeydestä ja siitä, kuinka keskeistä on viedä aloitetut projektit maaliin.

Konsertti järjestetään New Yorkin Central Parkissa 26.9.2015.

Yle Live -taltioinnit syys-lokakuussa 2015

13.9 Yle Live: Beyonce ja Jay-Z Pariisissa
20.9. Yle Live: Stevie Wonderin juhla
27.9. Yle Live: EBBA Awards 2015
4.10. Yle Live: Global Citizen Festival
11.10. Yle Live: Hozier
18.10. Yle Live: Tony Bennett ja Lady Gaga
25.10. Yle Live: Ola Salo

Ensi-illat boldattu.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua