Hyppää pääsisältöön

JVG on JVG koko ajan ja ikuisesti

JVG:n uran neljäs albumi 247365 soi YleX:n Viikon albumina.

JVG: 2473656

Mitä!?! Jare ja VilleGalle ovat takoneet kun rauta on kuumaa. Viime vuonna julkaistu JVG:n Voitolla yöhön on saanut nyt jatkoa.

Miksi!?! Kuten lähes jokainen suomalainen menestyvä räppiä tekevä artisti, niin myös JVG on saanut urallaan paljon vihaajia. Mutta niitä rakastajia on sitäkin enemmän. Jokainen viime perjantaina julkaistun 247365-albumin sinkuista (Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee ja viimeisimpänä Takajeejee) on otettu enemmän kuin iloiten vastaan.

Hurmiollisia keikkoja kesällä läjäpäin tehnyt kaksikko osaa uudistua sopivalla tavalla. Päällisin puolin JVG kuulostaa edelleen JVG:ltä, mutta kun uuden albumin kappaleita vertaa esim. debyyttilevy Mustaa kultaa-kappaleisiin, niin onhan siinä eroa kuin yöllä ja päivällä. Todella tuoreen kuuloista tuotantoa ja oivaltaa riimittelyä. Kovia tekijöitä!

Häh?!? Jotain bändin jättimäisestä suosiosta kertoo se, että 247365-albumi myi jo ennakkoon kultaa.