Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Motions

Motions on kansainvälistä elektronista pop/tanssimusiikkia tekevä tuottajakaksikko. Joensuusta lähtöisin olevat Tommi Vatanen ja Tuomo Korander perustivat Motionsin 2015 päämääränään tuottaa moderneja ja tarttuvia kappaleita ilman kompromisseja.

Motionsin ensisinglen "Flow" laulajaksi valikoitui myös Joensuusta kotoisin oleva energinen Kasii Sequeira-Uski.

Motions feat. Kasii

Kotipaikkakunta: Joensuu

Perustamisvuosi: 2015

Musiikkityyli: Electronic Pop / EDM

Kokoonpano: Tommi Vatanen & Tuomo Korander

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Huhhuh kuinka kansainvälistä, raikasta ja koukuttavaa soundia Motions edustaa! Flow-sinkussa on rakenne, joka pitää mielenkiinnon alusta loppuun, trendikkäät taustat tuovat mieleen Karibian meren aallot ja biisi kutsuu jo ensitahdeillaan tanssilattialle lanteita keinuttamaan. Kasiin ääni on vahva, itsevarma ja persoonallisen leikittelevä. Venla Kokkonen on haaveillut Ronyan ja Kygon yhteisbiisistä, joka kuulostaisi varmasti suunnilleen tältä. Vai voisiko tässä olla Suomen trooppinen Nero? Vai Suomen seuraava kova vientituote?

Odotamme:

Motionsin meininki on biisin ja promokuvan puolesta enemmän kuin kohdallaan, joten oletamme kunnianhimon olevan korkealla. Rukoilemme, että nousukiito jatkuu kiivaana ja Motions julkaisee vielä tämän vuoden puolella uutta, yhtä hyvää musiikkia. Nyt ei kannata päästää rautaa viilenemään, kun se on juuri kuumenemassa. Toivomme että biisille saadaan myös tyylikäs, kansainvälisen tason musiikkivideo.