Hyppää pääsisältöön

MTV:n EMA-gaala julkisti ehdokkaansa: nämä artistit kilpailevat parhaan suomalaisen esiintyjän tittelistä

MTV on julkaissut ehdokkaat European Music Awards -gaalaan.

Antti Tuisku Ruisrockissa. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

MTV juhlistaa joka vuosi European Music Awards -palkintogaalassa kuumimpia artisteja. Suurimmista palkinnoista, kuten parhaasta biisistä ja parhaasta live-esiintymisestä kilpailevat maailman suosituimmat tähdet. Kaikki ehdokkaat ja kategoriat näet täältä.

Best Finnish Act -kategoriassa kilpailevat tällä kertaa Antti Tuisku, JVG, Kasmir, Mikael Gabriel ja Robin.

Best Pop -palkinnosta kamppailevat muun muassa poikabändit One Direction ja 5 Seconds Of Summer. Parhaan hip hop -artistin tittelistä puolestaan kisaavat Blockfesteillä esiintynyt Wiz Khalifa ja Summer Upissa villinnyt Nicki Minaj.

Myös Biggest Fans -kategorian ehdokkaat julkaistiin tänään 15. syyskuuta. Faneille on annettu mahdollisuus äänestää lempiartistiaan Twitterissä käyttämällä hashtagia #EMABiggestFans yhdistettynä äänestämänsä artistin nimeen.

Viralliset hashtagit ovat:

#EMABiggestFansKatyPerry

#EMABiggestFans5SOS

#EMABiggestFans1D

#EMABiggestFansJustinBieber

#EMABiggestFansTaylorSwift

Tällä kertaa EMA-gaala järjestetään Milanossa 25. lokakuuta. Kaikkia ehdokkaita voi äänestää gaalan nettisivuilla aina 24. lokakuuta kello 23.59 asti.