Hyppää pääsisältöön

Viikon aktivismi: Docventuresin trolliarmeija

Trolliarmeija
Trolliarmeija docventures

"Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.” -Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 19. artikla.

Me suomalaiset saamme elää avoimessa yhteiskunnassa, jossa on sananvapaus. Sananvapaus on turvattu perustuslaissa.

Sananvapautta on tärkeää käyttää olemassa olevan systeemin kritisoimiseen. Varsinkin internetissä vihapuhujan on helppo huudella puskista.

Viikon aktivismi muistuttaa siitä, että sananvapautta voi käyttää myös hyvien viestien levittämiseen. Liity sinäkin Docventuresin trolliarmeijaan! Arvostetaan naapuria, ymmärretään vastapuolta ja kiitetään siitä, että joku ajatteli yhteisiä asioita! Täytetään keskustelupalstat, some, naapurien postilaatikot ja taloyhtiön ilmoitustaulut positiivisille viesteillä ja käytetään tässä hashtagia #Docventures.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Docventures