Hyppää pääsisältöön

"Koti-isyys tekee miehestä nahjuksen"

Parven jäsen Martti on nähnyt läheltä mitä koti-isyys voi miehelle tehdä.

- Se on vähän aikaa hauskaa ehkä tommonen et mies on koti-isänä mutta jossai vaihees se rupee kyrsii tosi hirveesti. Ja en suosittele liian pitkää aikaa kellekään, mutta toisaalta siinä varmaan myöskin laitostuu siihen että ‘ok, mun ei tartte tehä mitää, et ku mä laitan pyykit kuivumaa ja keittelen nakkisoppaa tässä ja oottelen emäntää kotiin’. Et hohhoijaa sit lähetään taas citymarkettiin.

- Siin laitostuu sillee ja ei nää ehkä ite sitä että jotain murtuu pala palalta. Ihmissuhde murtuu siin taustalla. Miehest tulee nahjus, ei ole mitään äijämäisii juttui millä pullistella. Ja sitte tulee just tää, se kiima puuttuu sitte mieheltä, et sitä aina tarvitaan.

Lisää Martista täälä.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.