Hyppää pääsisältöön

"Me ollaan todettu et ollaan vahvoja yhdessä"

Parven vanhimpiin osallistujiin kuuluva Pekka, 74, paljastaa mikä on hänen pitkän liittonsa salaisuus.

- Ei oo mitään salaisuuksii, siin on mun avioliiton salaisuus.

Pekka ja tämän vaimo alkoivat yhteisen taipaleen hyvin nopeasti ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja ovat pitäneet yhtä jo 50 vuoden ajan. Lapsia heille on siunaantunut kaksi ja lapsenlapsia kolme. Elämässä on ollut nousuja ja laskuja mutta yksi asia on Pekan mielestä tärkein.

- Me ollaan todettu että me ollaan vahvoja yhdessä.

Pekka on entinen opettaja ja huomasi jo pienellä kylällä opettajana toimiessaan, kuinka tärkeää on että kaiken ikäiset otetaan mukaan osallistumaan. Tätä nykyä hän toimii aktiivisesti Suomen Isovanhempien yhdistyksessä ja pitää ikäihmisiä suurena voimavarana.

Isovanhemmuus on Pekalle tärkeää ja hän onkin jatkuvasti tekemisissä lastensa ja lastenlastensa kanssa. Yhteyttä pidetään ja ilot ja surut jaetaan suvun kesken.

- Se antaa sen voiman et sillonki ku tulee vastoinkäymisiä, niin sillon se perhe tukee ja se suvun voima on siinä.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.