Hyppää pääsisältöön

Robin tulee seinästä läpi - YleX Ensinäyttönä Yö kuuluu meille -video

Biisi ja video ovat kunnianosoituksia Aerosmithin ja Run-D.M.C:n suuntaan.

Robinin fanit ovat joutuneet koettelemaan kärsivällisyyttään, sillä Yö kuuluu meille -biisin video oli määrä julkaista jo viime viikolla. Nyt se on kuitenkin nähtävissä YleX Ensinäyttönä.

Robin kertoo YleX:lle, että sekä biisi että video ovat saaneet inspiraatiota Run-D.M.C:n 80-luvulla coveroimasta Aerosmithin Walk This Way -rokkiklassikosta.

- Yksi meidän tiimiläinen heitti ihan sairaan hyvän idean, että tehdään biisi, jossa sekoitetaan räppärit ja rokkarit. Minusta se oli niin älyttömän hyvä ajatus, että päätettiin hyödyntää se ja samalla tehdä kunnianosoitus Aerosmithille ja Run-D.M.C.:lle, Robbari kertoo.

Yö kuuluu meille onkin yhteistyötä laajalla rintamalla, sillä Robinia fiittaamassa ovat räppärit Nikke Ankara ja Brädi sekä rock-maailmasta Jussi69 ja Santa Cruz -yhtye.

Myös videolla viitataan Aerosmithin ja Run-D.M.C:n yhteisprojektiin: Walk This Way -musavideolla Steven Tyler tulee seinästä läpi räppäreiden studioon, Yö kuuluu meille -videolla seinästä tulee läpi Robin.

Isossa roolissa Robinin videolla ovat myös fanit. Osa videosta on kuvattu noin 150-päisen fanilauman edessä. Halukkaita faneja videolle olisi ollut enemmänkin, sillä hakemuksia avustajiksi tuli yhteensä jopa pari tuhatta.

- Se oli ihan älyttömän siistiä. Kuvaukset tehtiin vähän keikanomaisesti, oltiin ensin backstagella ja tultiin sitten yleisön eteen vetämän biisi ensin ilman kameroita, jotta yleisö pystyy laulamaan mukana ja oppii vähän sanoja. He olivat heti ihan fiiliksissä tuosta biisistä, Robin kertoo.

Mutta miksi videon julkaisu viivästyi parilla päivällä?

- Sitä ei saatu ajoissa niin ihan valmiiksi, että lopputulokseen olisi voinut olla täysin tyytyväinen. Lopputulos on ihan täydellinen, kannatti minun mielestäni hioa muutama päivä enemmän.

Lue myös:

Robinin uudella levyllä iso liuta vierailijoita: Sanni, Kasmir, Vesa-Matti Loiri, JVG...