Hyppää pääsisältöön

Näyttelijä-juontaja Sanna Stellan: Oma stand up -taustani on surullinen

Stand up -komiikkasarja Naurun tasapainon juontaja lupailee, että tänään perjantaina on luvassa ohjelman paras jakso tähän mennessä.

Sanna Stellan // Kuva: YleX

Naurun tasapainon kolmas tuotantokausi alkoi viime viikolla. Kauden toinen jakso on ohjelman juontajan Sanna Stellanin mukaan koko sarjan paras.

- Jakson aiheena on lyhytkasvuiset ihmiset. Teema on tosi vaikea, sillä puhutaan ihmisistä, joita kukaan ei halua loukata. Katsotaan, miten käy, Stellan sanoo vierailullaan YleX Aamussa.

Naurun tasapainoon on jälleen kerran valikoitunut lupaavia aloittelevia stand up -koomikoita. Juontaja Stellanin mielestä hauskoja ihmisiä riittää vielä useille jatkokausille.

- Meillä on tällä kertaa mielettömiä kilpailijoita. Heillä on oma ääni tehdä komiikkaa. Kilpailijoilla on vinksahtanut maailmankuvansa, josta syntyy hyvää huumoria.

Stellanilla itsellään on takana lyhyt stand up -ura, joka ei ottanut tuulta alleen. Muun muassa Siskonpeti-tv-sarjasta tuttu näyttelijä asui aikanaan 11 vuotta Lontoossa, jossa hän heitti ensimmäiset stand up -keikkansa. Ensimmäiset stand up -vedot sujuivat hienosti.

- Sitten palasin Suomeen ja yritin tehdä keikkoja. Ne olivat kaikki katastrofeja. Se myötähäpeän ja kiusallisuuden tunne on jotain todella järkyttävää. Stand up on kuningaslaji, Stellan sanoo.

Naurun tasapaino perjantaisin Yle TV2:lla kello 21.00.

Kuuntele koko Sanna Stellanin haastattelu alta.

Katso Naurun tasapainon kolmannen kauden ensimmäinen jakso alta.