Hyppää pääsisältöön

Onko tämä Teemu Selänteen salainen tv-projekti?

Teemu Selänne kertoo Twitterissä, että hän on mukana Neloselta tulevassa urheilun supertähtien tv-ohjelmassa.

Teemu Selänne osallistuu urheilutähtien tv-ohjelmaan, josa esitetään ensi keväänä. // Kuva: Finnkino / Selänne

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne paljastaa Twitterissä, että hänet nähdään ensi keväänä Neloselta tulevassa ohjelmassa. Selänne vihjaa, että kyseessä olisi urheilun Vain elämää -tyyppinen ohjelma.

Skip Twitter post

On mahdollista, että Neloselta tuleva ohjelma pohjautuu useassa Euroopan maassa esitettävään suosittuun Eternal Glory -ohjelmaan. Brittiläisen televisiokanava ITV:n artikkelissa kerrotaan, että ohjelmaa tultaisiin tekemään myös Suomessa.

Eternal Glory on kuusiosainen kilpailuohjelma, jossa testataan kahdeksan urheilulegendan ominaisuuksia. Testattavat osa-alueet ovat muun muassa fyysinen ja henkinen kestävyys, reaktionopeus, voima, visuaalisuus, koordinaatio, sopeutuminen eri tilanteisiin ja palautumisaika. Jokaisen ohjelman päätteeksi heikon kilpailija lähetetään kotiin.

Suomessa on jo vuonna 2012 esitetty Eternal Gloryyn pohjautuva Mestarien mestari -ohjelma. Tuolloin ohjelmassa kilpailivat Marjut Rolig, Jari Isometsä, Jallu Rantanen, Eeva-Maria Saari, Anne Haanpää, Timo Peltomaa, Toni Nieminen, Amin Asikainen, Pertti Ukkola, Jyrki Järvi ja Sanna Stén. Ohjelmaa esitti MTV3.

Kesän aikana kuvatussa Iso-Britannian versiossa kilpailijat muun muassa roikkuivat köysien varassa meren yllä ja sukelsivat syvään mereen etsimään erilaisia esineitä.

- Kun kahdeksan urheilutähteä kilpailee toisiaan vastaan, on kyse kilpailusta, jollaista ei ole ennen nähty, ITV:n edustaja Kate Maddigan kertoo ITV:n artikkelissa.

Eternal Glory -ohjelmaa on tehty Ruotsissa seitsemän ja Norjassa kuusi kautta.

Selänteen lisäksi mahdolliseen tulevaan ohjelmaan voisivat statuksensa puolesta osallistua esimerkiksi tennisuraansa lopetteleva Jarkko Nieminen, ex-taitoluistelija Kiira Korpi, jalkapallolegenda Jari Litmanen, Suomen ensimmäinen NBA-korispelaaja Hanno Möttölä, karismaattinen pituushyppääjä Tommi Evilä, nyrkkeilystara Eva Wahlström sekä kaksinkertainen Formula 1 -maailmanmestari Mika Häkkinen.

Nelonen tiedottaa uusista ohjelmistaan marraskuussa.

Päivitys 21.9.2015 klo 16:20: Tieto MTV3:n esittämästä Mestarien mestari -ohjelmasta.

Lue myös:

12 syytä, miksi Teemu Selänne on supermies – ei vain jääkiekossa, vaan elämässä

Suomalaiskaksikko NHL-tähtien kintereillä: Teemu Selänne on seuramies, Sami Vatanen on vitsiniekka

"Lapsi on suuri" – Suomalaiselle NHL-sensaatiolle tehtiin ylistävä kannatuslaulu

10 syytä fanittaa Eetu Selännettä – jo nyt

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.