Hyppää pääsisältöön

Suomeen on syttynyt uusi poptähti Venior

Veniorin Sugar Rush soi Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona.

Venior // Kuva: Sony

Tuore 21-vuotias artisti Venior on kuin suussa raksuva ja poksuva karkkijauhe - makea, yllättävä, jännittävä ja addiktoiva.

Venior on syntynyt Suomessa, mutta asuu ja tekee musiikkia tietenkin popin luvatussa maassa Ruotsissa. Ja ruotsalaista makua Veniorin musassa onkin. Vähän Tove Lo'n poptajua, hiukan Zara Larssonin villiä tyttömäisyyttä ja jopa hieman Elliphantin asennetta ja energiaa.

Sugar Rush on Veniorin uutuusbiisi, joka soi nyt Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona. Kappale onkin kuin nopea sokerihumala, se sekoittaa pään ja aiheuttaa ylivilkkautta erityisen ihanalla tavalla.

Sugar Rush on kuin karkkipussi täynnä vain lempikarkkejasi ja se tarttuu kuin iso vaaleanpunainen purkka tukkaan. Tällaista on scandipop parhaimmillaan. Ronyan rinnalle on odotettu nousevan uutta scandipop-prinsessaa ja nyt meillä vihdoin on sellainen!

Kuuntele Veniorin haastattelu:

Venior: Hyvät laulajat kuten Beyoncé ja Alicia Keys inspiroivat minua