Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu sotaa paenneelle Nawelille nyt!

Nawel pakeni teini-ikäisenä perheensä kanssa Algeriasta. Nyt Nawel on palannut synnyinmaahansa. Miltä tuntuu palata maahan, jossa on sisällissodan aikana joutunut tappolistalle?

nawel selfie2
nawel selfie2 tuhkimotarinoita

Nawel edustaa suomalaista vientiyritystä arabimaissa – lähes ainoana naisena. Millaista se on ja mitä Nawelille kuuluu nyt! Sen kuulemme, kun Tyttöjen iltaan saapuu Nawel, Suomessa ja Algeriassa syntyneiden, ystäviensä kanssa. Tuhkimotarinoiden ohjaajan Mape Morottajan johdolla keskustellaan muun muassa siitä, mitä tarkoittaa sisäinen ”sim-kortti” Algeriassa ja Suomessa sekä ihmetellään Nawelin arpaonnea. Hän voitti arvonnassa talon!

Tuhkimotarinoita – Tyttöjen illassa palataan Nawelin tarinaan yhdessä ystävien kanssa, keskustellaan ja kuullaan, mitä Nawelille kuuluu tänään!

Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta Areenassa!


Seuraa meitä:
https://www.facebook.com/tuhkimotarinoita

https://instagram.com/tuhkimotarinoita/

https://twitter.com/tuhkimotarinoit

Lisää ohjelmasta

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.