Hyppää pääsisältöön

Kyllä, on myös TV-sarjoja, joissa YleX:n Mäkkäri ei tänä syksynä esiinny

YleX Jälki-istunnon Mäkkäri on luvannut, että TV-esiintymisistä huolimatta hänellä riittää aikaa myös radiolle. Niin riittää, sillä syksyllä esitetään useita ohjelmia, joissa Mäkkäri ei ole mukana.

Mäkkäri ei ole pelkkä radiokasvo. // Kuva: YleX

YleX:n Mäkkäri on kiireinen mies. YleX Jälki-istunnon päivittäisen lähetyksen lisäksi Mäkkärin syksyyn kuuluu esiintymiset sekä Voitolla yöhön että Villi kortti -tv-ohjelmissa.

TV-tähteydestä – tai ainakin TV-esiintymisistä – huolimatta Mäkkäri on luvannut YleX:n kuuntelijoille, että aikaa jää myös radiolle. Tässä Mäkkäri on oikeassa. Syksyn aikana tulee huomattavasti enemmän sellaisia ohjelmia, joissa Mäkkäri ohjelmia, joissa hän esiintyy.

Muun muassa seuraavissa sarjoissa Mäkkäri ei ole mukana:

1. Täydelliset venäläisnaiset

Mäkkäri ei esiinny Täydellisissä venäläisnaisissa. Syynä tähän on se, ettei Mäkkäri omien sanojensa mukaan ole venäläinen.

2. Putous

Putouksen seitsemännen tuotantokauden näyttelijät ilmoitettiin tänään. Mäkkäri ei ole näyttelijöiden joukossa, vaikka heitä on yksi vähemmän kuin Putouksen aiemmilla tuotantokausilla.

On toki mahdollista, että yhtä paikkaa säästetään Mäkkärille, mutta tuskin. Eihän Mäkkäri ole näyttelijä.

3. Imettäjät

Mäkkäri yritti päästä Imettäjät-ohjelmaan ainoaksi miestähdeksi, mutta hänen hakemuksensa hylättiin. Mäkkärin maitorauhaset eivät toimi toivotulla tavalla.

4. Hottikset

Mäkkäriä ei nähdä tämän syksyn deitti-realityissä. Eikö hän olekaan tarpeeksi hot?

Avaa Instagram postaus

5. Ruotsin surkein kuski

Suomen surkeimman kuskin juontajan tehtävät riittävät Mäkkärille, ainakin toistaiseksi. Mäkkäri juontaisi mielellään Pohjoismaiden surkein kuski -ohjelmaa, mutta sellaista ei ole.

6. Vain elämää

Mäkkäri ei päässyt Vain elämää -ohjelman käynnissä olevalle tuotantokaudelle. Mäkkäri ei oikeastaan osaa laulaa, joten olisi outoa, jos hän olisi mukana.

7. Viidakon tähtöset

Mäkkäri olisi mitä todennäköisimmin mukana Viidakon tähtöset -ohjelmassa, mutta ohjelmaa ei tule tänä syksynä.

Voi olla, että ohjelmaa ei esitetä juuri sen vuoksi, että Mäkkäri olisi ollut siinä mukana. Syy olisi hyvä.

8. Astral TV

Mäkkäri kertoo, että hän haluaisi olla mukana Astral TV -ennustusohjelmassa. Aikataulullisista syistä osallistuminen ei Mäkkärin ja kaikkien muiden kaikkien harmiksi ole mahdollista.

9. MasterChef Australia

Niin. Tässäkään ohjelmassa Mäkkäri ei ole. Miksikö?

Miksi suomalainen mies osallistuisi australialaiseen ruoanlaitto-ohjelmaan? Järki käteen hei. Tietenkään Mäkkäri ei ole tässä mukana.

Lue myös:

YleX:n Mäkkäri jälleen uuteen tv-ohjelmaan: Lupaan, että radiolle jää aikaa

Aki Linnanahde: En pystyisi Mäkkärin Voitolla yöhön -tehtävään

Mäkkärin uudet haasteet alkavat Voitolla yöhön -ohjelmassa: "Viki on apuvalmentajani"