Hyppää pääsisältöön

Etusivu kysyy: Istuuko pomosi samaan lounaspöytään?

Millaista on suomalainen työkulttuuri? Heitetäänkö esimiehen kanssa yläfemmat vai ovatko välinne kohteliaan etäiset?

Nuoret haluavat tutustua työpaikkoihin. // Kuva: Yle

Nokian entiset työntekijät ovat kertoneet, että Jorma Ollilan aikana Nokian aikana yhtiötä johdettiin pelolla.  Ranskalaisen korkeakoulun julkaisemassa tutkimuksessa kerrotaan, että Nokian keskijohto pelkäsi niin kovasti tuottavansa pettymyksen ylimmälle johdolle, asioita piiloteltiin ja peiteltiin.

Haastateltavien mukaan Nokiassa ei ollut harvinaista kuulla uhkauksia potkuista ja arvon alennuksista.

Etusivua kiinnostaa Nokian kohtalon innoittamana tänään suomalainen työkulttuuri. Miten sujuu small talk kahvihuoneessa? Oletteko ruotsalaisen kaverillisia vai pidetäänkö esimiehiin jäyhä etäisyys? Vastaa päivän kysymykseen ja kommentoi alle!

Etusivun päivän kysymys