Hyppää pääsisältöön

Äänestystulos: Robin on Ela Show’n odotetuin vierailija

9. ja 10. lokakuuta järjestettävät Ela Show’t tulevat olemaan syksyn puhutuimpia areenakeikkoja Suomessa. Megakonserttien vierailijalista pidetään vielä salassa, mutta YleX spekuloi jo nyt, ketkä kaikki tähdet lavalla nähdään Elastisen lisäksi.

Robin ja Elastinen // Kuva: Teemu Saarinen

YleX:n Ketä vierailijaa odotat eniten Ela Show'hun? -äänestyksen perusteella Robin on kaikkein odotetuin vierailija Hartwall Arenalle. Turkulaispoppari sai yli 31 prosenttia äänistä. Kuullaankohan keikalla kenties Vahva vai Kipinän hetki?

Toiseksi eniten äänestäjät odottavat räppiporukkaa, johon kuuluvat Uniikki, Timo Pieni Huijaus, Tasis ja Spekti esittämään kappaleen Loppuviikko.

Kolmanneksi odotetuin vierailija on Elastisen Fintelligens-aisapari Iso H, joka voisi vetää periaatteessa, minkä tahansa Fintelligens-klassikon tai kappaleet Jaksaa jaksaa ja Nippusiteitä ja mustaa teippii.

Kiitos kaikille äänestäjille!