Hyppää pääsisältöön

Kaikkien aikojen erobiisisoittolista

pahvisydän
pahvisydän Kuva: Iania1 / stock.xchng pahvisydän

Ero toisesta ihmisestä on asia johon suurin osa meistä varmasti pystyy samaistumaan. Ero voi olla arka asia josta ylipääseminen voi viedä vuosikausia. Tai ero voi olla helpotus, joka sattuu vain hetken - kuin repäisisi laastarin irti ihosta. Oli tunnetila pitkäkestoinen tai vain vaihe elämän polussa, musiikki auttaa tunteiden käsittelyyn.

Valjastimme virtuaaliparven eli Nyt tai ei koskaan ohjelman katsojat paljastamaan omat todistetusti toimineet erobiisinsä. Vinkkien ja toiveiden pohjalta kokosimme kappaleista soittolistan joka nimettiin vaatimattomasti Kaikkien aikojen erobiisilistaksi. Vello ja voimaannu - kyllä se siitä!

Soittolista on kuunneltavissa sekä Spotifyssä..

että youtubessa..

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Jäikö juuri se kappale puuttumaan joka sinut auttoi ylös eron tuomasta pahimmasta ahdingosta? Jaa oma suosikkisi kommenttikentässä!

Kommentit
 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.