Hyppää pääsisältöön

Tinkimättömät tyylitaiturit

Tinkimättömät tyylitaituri. Yle kuvapalvelu.
Tinkimättömät tyylitaituri. Yle kuvapalvelu. Kuva: Tinkimättömät tyylitaituri. Yle kuvapalvelu. tinkimättömät tyylitaiturit

Tinkimättömät tyylitaiturit -dokumentissa tavataan kuusi noin 80-vuotiasta naista, jotka eivät pukeudu kuten monet ikäisensä. Näille fashionistoille tärkeinä on omintakeinen ja erottuva tyyli sekä oikea asenne.

Yksi seuraa tarkasti trendejä , toinen vannoo kirpputorilöytöjen nimeen. Kolmas rakastaa kirkkaita värejä: ”beige on yhtä kuin kuolema”.

Joukossa on myös 85-vuotias malli, jonka ura lähti kunnolla nousuun vasta seitsemänkymppisenä. Naiset vannovat kuitenkin luonnollisen kauneuden nimeen, eivätkä näe tarvetta kauneusleikkauksiin. Kaikkia yhdistää aktiivinen elämäntapa ja kiireiset päivät joko työelämässä tai muiden puuhien parissa. Voisi luulla, että nämä Britannian airasamulinit osaisivat kertoa jotain pitkän iän ja hyvän elämän salaisuudesta!

  • Tinkimättömät tyylitaiturit (Fabulous Fashionistas, Britannia, 2013)
Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa