Hyppää pääsisältöön

Tubetähti PewDiePie julkaisi tasohyppelypelin: taistellaan dinosauruksia vastaan, lennetään hävittäjillä

Pelissä hankitaan takaisin PewDiePien varastettuja seuraajia.

Tältä peli näyttää PewDiePien julkaiseman mainosvideon mukaan. // Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

Maailman suosituin tubettaja PewDiePie on tehnyt uuden aluevaltauksen: omat pelit. PewDiePie eli ruotsalainen Felix Kjellberg on noussut huippusuosioon pelivideoillaan, joilla hän pelaa ja kommentoi videopelejä.

PewDiePien oma peli on tarkoitettu iOS- ja Android-laitteille. Nimeltään se on PewDiePie: Legend Of The Brofist. Nimen ovat päättäneet tubettajan fanit. Luonteeltaan peli se on retrohtava, kaksiulotteinen tasohyppelipeli, ja äänimaailmakin tuo mieleen vanhat, 8-bittiset Nintendo-pelit.

Pelissä PewDiePien ”arkkivihollinen” Barrel King varastaa kaikki tubestaran seuraajat. PewDiePie ystävineen lähtee hankkimaan faneja takaisin. PewDiePien julkaiseman mainosvideon perusteella pelissä seikkaillaan luolissa ja erilaisissa fantasiamaailmoissa, taistellaan dinosauruksia vastaan ja lennellään hävittäjillä.

Pelissä pääsee pelaamaan PewDiePiellä itsellään, hänen tubekavereillaan tai tyttöystävällään eli CutiePieMarizalla.