Hyppää pääsisältöön

Perjantain Xmixissä kuultiin Lopea&Kantolaa - häärivät myös Daruden takapiruina

Daruden uuden albumin tuottaneet Lope&Kantola luonnehtivat operaatiota "älyttömäksi kunniatehtäväksi".

DJ Orionin lähetyksessä kuullaan Lopelta&Kantolalta kasa ensisoittoja, joiden julkaisupäivä lienee vasta ensi vuoden puolella.

YleX:n perjantai-illan loppupuolella kuultiin kasa uutta kosimaista musiikkia, muun muassa KIROlta, Thrill Modelta ja Orkidealta. Kova kotimainen linja jatkui myös XmiXissä.

XmiXissä kuultiin tällä kertaa tamperelais-oululaista Lope&Kantola-kaksikkoa, jonka musiikki liikkuu jossakin progehousen ja trancen välillä. Lähetyksessä kuultiin kasa ensisoittoja, joiden julkaisupäivä lienee pitkällä ensi vuoden puolella.

Lope&Kantola olivat myös taustavaikuttajina Daruden uudella Moments-albumilla. Yhteistyö ei ollut ensimmäinen laatuaan. Darude on soittanut jo aiemmin paljon Lopen&Kantolan musiikkia. Siitä huolimatta kaksiikon reaktio oli "ootko nyt ihan tosissasi", kun Darude pyysi heitä albuminsa tuottajiksi.

– Onhan toi nyt ihan älytön kunniatehtävä, Lope sanoo.

Lopelta&Kantolalta kuullaan Moments-albumilla kaksi kappaletta. Yhteistyötä saattaa olla myöhemmin luvassa lisääkin.

Kuuntele koko DJ Orionin lähetys alta. XmiXin pariin siirrytään noin 57 minuutin kohdalla.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.