Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändit ihastuttivat kansainvälisellä festarilla - katso somekooste

Eilen päättynyt Reeperbahn Festival valitsi maakumppanikseen Suomen.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun näin merkittävä festivaali valitsee maakumppanin. // Kuva: Kuvakaappaus / Twitter

Eilen päättyneellä Reeperbahn Festivalilla nähtiin vahva suomalaisedustus. Kansainvälisesti merkittävä festivaali oli valinnut teemakseen "Spotlight on Finland". Tämä oli tiettävästi ensimmäinen kerta, kun näin merkittävä ammattilais- ja yleisöfestivaali valitsee itselleen maakumppanin.

Reeperbahn Festivaalin johtaja Alexander Schulz luonnehti suomalaista musiikkia erittäin kiinnostavaksi. Sosiaalisen median perusteella hän ei ollut mielipiteensä kanssa yksin. Suomea festareilla edustivat Mirel Wagner, Grave Pleasures, K-X-P, Noah Kin, LCMDF, Black Lizard, Eva & Manu, The Scenes, Lapko ja Venior.