Hyppää pääsisältöön

Disko2000:ssa epätodellisia hetkiä: Daruden ensidemo päätyi uudelleen Tri Patin haltuun

DJ Orionin ja Matti Airaksisen DJ-vieras kertoi, miten kovasti jännittää, kun pääsee puikkoihin studiossa.

Matti, Tri Patti ja Juska.

Tapani Ripatti oli kovassa vauhdissa Disko2000:n DJ-vieraana perjantai-iltana. Pitkän linjan DJ-legenda myönsi heti lähetyksen alussa DJ Orionin ja Matti Airaksisen vieraana, että harvoin on jännittänyt näin paljon.

- Mutta aina pitää jännittää, kun tulee uuteen paikkaan. Vaikutatte älyköiltä, yliopistomiehiltä, matemaatikoilta, ihmisistä, joiden kanssa viihdyn. Kysymyshän on siitä, miten lasketaan biittejä, Ripatti eli DJ-nimeltään Tri Patti sanoi.

Disko2000 otti odottamattoman käänteen, kun ohjelman isännät yllättivät Tri Patin antamalla hänelle takaisin Daruden Rock Da House -ensidemon. Tri Patti soitti sitä ohjelmassaan yli 20 vuotta sitten, minkä jälkeen demo oli ollut häneltä itseltään kadoksissa.

YleX:n nurkista löytynyt demo löi Ripatin ällikällä:

- Voi perhana! Ei ole todellista.

Tri Patti pääsi verestämään vanhoja muistoja myöhemmin lähetyksessä vielä itse Daruden eli Ville Virtasen kanssa. Darude soitti ohjelmaan Salt Lake Citystä, josta hän oli matkalla keikalle Oregoniin.

- Muistan, kun joskus tavattiin, ja kysyit tätä biisiä. En silloin tiennyt, missä se on. Mutta nyt olen kuin Jeesus, joka toi eksyneen lampaan himaan! Tri Patti iloitsi.

Pitkän uran radiossa tehnyttä Ripattia nähdään silloin tällöin myös keikoilla. Myös ne jännittävät kovasti.

- Nautin paljon enemmän siitä, kun saa yksinään ja mietiskellä ja funtsailla.

- Mutta aina kun jännittää, skarppaa ja yrittää tehdä parhaansa sillä hetkellä. Olen oppinut voittamaan pakokauhun, ja sen takia mä pystyn ja uskallan olla tässä. Mutta tärinää tää on!

Kuuntele alta, miten Tri Patti tärisytti perjantai-illan kuulijoita Disko2000:ssa. Tri Patti saa Daruden vanhan demon noin kohdassa 28:20, ja Darude soittaa studioon kohdassa 45:40.

Lue myös:

YleX:n kätköistä löytyi Daruden käsin kirjoitettu vanha viesti: Itken promoamisen vaikeutta