Hyppää pääsisältöön

Me metallinetsijät – palkittu komediasarja kaveruksista, jotka etsivät aarteita

me metallinetsijät, yle tv1
Andy (Mackenzie Crook, oik.) ja Lance (Toby Jones) etsivät sinnikkäästi suurta aarretta. me metallinetsijät, yle tv1 me metallinetsijät

TV1 maanantaista perjantaihin 12. - 19.6.2018 klo 12.30 - 13.00 (1. tuotantokausi) ja 20. - 28.6. (2. tuotantokausi)
Areenassa 30 päivää

Bafta-palkitussa brittikomediassa Andy Stone ja Lance Slater etsivät aarteita metallinpaljastimella. Miehet elättelevät unelmaa suuresta löydöstä.

Sarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja, Konttori-sarjasta tuttu Mackenzie Crook, esittää Andyä, ikuista opiskelijaa, jolla on mukava tyttöystävä Becky (Rachael Stirling). Toby Jonesin rooihahmo Lance yrittää toipua siitä, että vaimo lähti toisen miehen kelkkaan.

Ykkönen esittää komediasarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta uusintana. Uusi kolmas kausi on tulossa myöhemmin.

me metallinetsijät, yle tv1
Becky (Rachael Stirling) ja Andy (Mackenzie Crook). me metallinetsijät, yle tv1 me metallinetsijät

Missä se aarre odottaa?

Andy ja Lance tarpovat pitkin maita ja mantuja aarretta etsimässä, metallinpaljastin yhdessä ja lapio toisessa kainalossa. Heillä on itselleen oma ammattinimike: metallinpaljastaja.

Harrastuksen parissa arkihuolet painuvat unholaan. Jonain päivänä heillä vielä tärppää, sillä muinainen aarre odottaa löytäjäänsä. Pahaksi onneksi kulta kiiltää myös muiden silmissä.

Mitä kuuluu Andy ja Lance?

Toisella kaudella on kulunut suunnilleen vuosi siitä, kun aarteenetsijät osuivat aika lähelle kultasuonta. Mitähän miekkosten elämään nyt kuuluu?

Andy ei ole enää ikuinen opiskelija, sillä hän on hankkinut arkeologin tutkinnon. Onko se tuonut miehen elämään uutta potkua?

Onko Lance päässyt lopullisesti yli siitä, että vaimo lähti? Suuri kysymys on sekin, jääkö muinaisaarre ikuisiksi ajoiksi sinne maan poveen.

Pääosissa nähdään myös Aimee-Ffion Edwards (Sophie), Gerard Horan (Terry) ja Sophie Thompson (Sheila).

Detectorists. Käsikirjoitus ja ohjaus: Mackenzie Crook. Tuotanto: Channel X, Lola Entertainment, Britannia, 2014 - 15. HD. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Keskustele