Hyppää pääsisältöön

Snapchat-suosikki, meemiguru ja vedonlyönnin ammattilainen Esko Seppänen vierailee YleX:n Foorumilla – mitä sinä haluat kysyä?

Seppänen vierailee YleX:n Foorumilla keskiviikkona 30.9. kello 13 alkaen. Tässä on tilaisuutesi kysyä koko kansan urheilujätkältä ihan mitä vaan!

Esko Seppänen oli viime keväänä katsomassa Super Bowlia Arizonassa. "Yksi hienoimmista urheilutapahtumista, jossa olen koskaan ollut läsnä. Joku tarjosi lipustani 18 000 dollarin hintaa. En myynyt."

YleX:n Suomen suosituin snäppääjä-äänestyksen voittanut Esko Seppänen saapuu YleX:n Foorumin Kysy Mitä Vaan -vieraaksi keskiviikkona 30. syyskuuta. Seppänen vastailee kiinnostuneiden kysymyksiin kello 13–14.

Tässä on paras mahdollinen tilaisuus kysyä some-aktiivi Seppäseltä ihan mitä vaan. Kannattaa ottaa huomioon, että sanavalmis vedonlyönnin ammattilainen saattaa myös vastata ihan mitä vaan.

Urheilupiireistä, meemeistä, Snapchat-tilistään ja vedonlyönnistä tunnettu Seppänen on tuttu näky muun muassa television ja netin jääkiekkostudiosta sekä eri lajien ja otteluiden fanikatsomoista ympäri maailman.

Mitä aiemmin muun muassa Urheilulehden toimittajana työskennellyt Seppänen käytännössä tekee työkseen? Mikä on hänen suurin vedonlyöntivoittonsa? Onko Litmanen suurempi kuningas kuin Kaarle Kustaa? Montako meemiä päivässä on liikaa? Onko YleX:n Tommi Manninen parempi meemittelijä kuin Seppänen itse? Mikä joukkue voittaa Mestarien liigan tällä kaudella?

Kysymyksiä voi esittää kirjautumalla YleX:n Foorumille. Voit käydä heittämässä kysymyksiä myös etukäteen.

KMV-vieraina ovat aiemmin olleet muun muassa Docventuresin Riku ja Tunna, Jukka Poika, Justimus, Roope Salminen ja Jon-Jon, Isac Elliot, Mikael Gabriel, Mentaalisavuke sekä Nikke Ankara.