Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Nawel voitti talon!

nawelin talo
Nawelin perheen talo. nawelin talo tuhkimotarinoita

Osallistuin vuonna 2012 taloarvontaan asuntomessuilla ja kuinkas sitten kävikään! Voitin arvonnasta talon.

sokkeli nawel
sokkeli nawel tuhkimotarinoita

Olin juuri valmistautumassa kaksosten syntymäpäiville ja vieraat olivat tulossa Vammalasta 20 minuutin kuluttua, kun puhelimeni soi. Vastasin ja kuulin kuinka joku esitteli itsensä jonkun firman edustajaksi ja kertoi, että olet voittanut talon. Närkästyneenä tuhahdin, että en tilaa mitään ja minulla ei ole nyt aikaa, sillä vieraat saapuvat hetkenä minä hyvänsä.

talo kesken nawel
talo kesken nawel tuhkimotarinoita

Olin jo sulkemassa puhelinta, kun hätääntynyt ääni pyysi odottamaan ja vakuutteli, että olet tosiaankin voittanut valmistalon. On kuulemma viralliset valvojatkin vierellä. Kuuntelin häkeeltyneenä ja soittaja sanoi, että haluamme onnitella sinua! Hän kehoitti sulattelemaan asiaa ja sanoi palaavansa asiaan parin tunnin kuluttua. Suljin puhelimen ja huusin miehelleni ohimennen: "Honey, I think we just won a house."

pojat nawel
Nawelin pojat pojat nawel tuhkimotarinoita

Jatkoin syntymäpäivien valmistelua suuren hämmennyksen vallassa. Supatin muilta salaa asiasta kuitenkin juhliin saapuneelle ystävälleni Saaralle ja Saara oli, että MITÄ!?! Mutta totta se oli. Nyt asumme koko perhe tuossa talossa. Tosin laajensimme 84 neliön voittotaloa 154 neliöön, jotta viisihenkinen perheemme mahtui taloon.

Onni ei loppunut vielä tähän. Voitimme myös kuntamme tonttiarvonnassa ja saimme valita haluamamme tontin edulliseen hintaan. Hyvä kollegani sanoi, että "Good things happen to good people" ja tähän haluaisin uskoa.

Terveisin: Tuhkimotarinoiden Nawel

Lisää aiheesta:

Tappolistalle joutunut Nawel työskentelee nyt arabimiesten kanssa

Mitä kuuluu sotaa paenneelle Nawelille nyt!

Katso Nawelin jakso:

Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illat Areenassa!

Seuraa meitä:
https://www.facebook.com/tuhkimotarinoita

https://instagram.com/tuhkimotarinoita/

https://twitter.com/tuhkimotarinoit

Lisää ohjelmasta

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.