Hyppää pääsisältöön

Kaksi rakkaudesta laulavaa Eliasta: suomipopin tulevaisuuden toivot videohaastattelussa

Elias Kaskinen ja Elias Gould ovat kumpikin 23-vuotiaita aloittelevia artisteja. Molemmat ovat asettaneet uransa tavoitteet korkealle.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisi ensimmäisen levynsä Elämä lupaa mulle elokuussa.

- Tavoitteemme on tulla Suomen suosituimmaksi bändiksi. Pienempiä tavoitteita ei saa mielestäni olla, Elias Kaskinen kertoo Yle Uutisten videohaastattelussa.

Nyt bändillä on edessään uudenlainen vaihe, kun Päivän Sankarit alkaa keikkailla. Kaskinen odottaa innolla, miten yleisö ottaa levyn ja yhtyeen vastaan keikkapaikoilla. Aivan mönkään keikkakiertue tuskin menee, sillä esimerkiksi YleX:n kuuntelijat äänestivät yhtyeen kiinnostavimmaksi tulokasbändiksi.

- On vaikea sanoa, mitä kolmen kuukauden päästä tapahtuu.

Niin ikään 23-vuotias Elias Gould on toistaiseksi julkaissut kaksi sinkkua: Huvilakatu ja Kylmää vai kuumaa. Artisti viimeistelee parhaillaan EP:tä. Elias Gould ei osaa täysin määritellä omaa musiikkityyliään.

- Soulahtava indiepop oli ensimmäinen leima, joka musiikilleni annettiin. Musta termissä on kuitenkin outo klangi, vaikkakin se varmaan pitää aika hyvin paikkansa. Itse kuulen musiikissani myös paljon räppiä ja hip hop -soundeja, Gould sanoo.

Myös Gould asettaa tavoitteensa musiikkiuralla korkealle.

- Tavoitteita on vaikka mitä. Tarantinon kanssa voisi tehdä leffan ja dueton vaikka kenen kanssa. Jos nyt ensin saisi musiikista itselleen ammatin.

Lue myös:

Elias Kaskinen: Eturivin tytöt nostattavat keikkatunnelmaa

Äänestystulos: Tämä on kiinnostavin tulokasbändi

Elias Gould tähdittää ensimmäistä kokoillan Uneton48-elokuvaa

Elias Gould: ”En ole vielä päättänyt, missä muodossa biisit julkaistaan”