Hyppää pääsisältöön

Lihaton lokakuu tulee taas!

Lihaton lokakuu
Lihaton lokakuu docventures

Lihaton Lokakuu sai alkunsa, kun Docventuresin ensimmäisen kauden studiovieras Luontoliiton toiminnanjohtaja Leo Stranius haastoi Riku Rantalan ilmastotekoon.

Tempauksen tarkoituksena oli muuttaa elintapojamme ympäristöystävällisemmiksi ja terveellisemmiksi. Riku, lihansyöjä jumalien armosta, otti haasteen vastaan ja aloitti kuukauden mittaisen kasvisruokadieetin.

Nyt lihaton lokakuu järjestetään jo kolmannen kerran! Tarkoituksena onkin kääntää katse tulevaan ja keskittyä yksittäistä kampanjatekoa pidempiin, jopa elämänmittaisiin valintoihin. Emme usko, että me kaikki kykenemme täysin lihattomaan loppuelämään, mutta merkittävällä vähentämiselläkin on suurta merkitystä. Eikä se ole edes vaikeaa.

Äänestäkäämme siis lompakoillamme joka päivä, pohtikaamme aina tästä eteenpäin ruokamme alkuperää tarkemmin.

Riku, Tunna, Docventures

Ps. Vertaistukea, kannustusta, myötätuntoa ja vinkkejä haasteen vastaanottamiseen löytyy somesta: voit osallistua esimerkiksi tapahtumaan Facebookissa tai jakaa tuntojasi muissa kanavissa tunnisteilla #lihatonlokakuu ja #docventures.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Docventures