Hyppää pääsisältöön

Mikä on kitkerin tappiosi vedonlyönnissä, urheilujätkä Esko Seppänen?

Innokas vedonlyöjä ja YleX:n Suomen suosituin snäppääjä-äänestyksen voittanut Esko Seppänen vieraili YleX:n Kysy Mitä Vaan -sessiossa 30 syyskuuta.

Esko Seppänen on viime viikkoina kokenut kolme pahaa takapakkia vedonlyöntipeleissä.

Aiemmin muun muassa Urheilulehden toimittajana työskennellyt Esko Seppänen on nykyään tunnettu vedonlyöjä ja some-aktiivi sekä urheiliutapahtumien vakiokasvo. Seppänen vieraili keskiviikkona 30. syyskuuta YleX:n KMV:ssä, jossa YleX:n Foorumille kirjautuneet käyttäjät saivat kysellä häneltä ihan mitä vaan.

@eetukas: Kuinka moni seuraa snäppejäsi?

Vaikea sanoa juuri nyt, kun en ole taas viikkoon snäpitellyt. Jotakin alle 20 000 se on. En tiedä paljon.

@Gooseface: Mitä vinkkejä antaisit aloittelevalle betsaajalle?

Ensin kannattaa miettiä todella, haluaako urheilusta saada jonkin sivu-tunteen talteen. Jos ei, niin rahoilla vaikkapa popparia ja mehua.

@jynzero: Mikä on ollut kitkerin tappiosi vedonlyönnissä?

Mieli muistaa aina viime aikojen tapahtumat parhaiten. Kolme synkkää hetkeä ollut Mestarien liigassa männä viikoilla. Sellaista se on.

@Hyypiö: Kuinka paljon alkuvaiheessa ns. betsiuraa jännitti seurata peliä, kun jäljellä oli 5 minuuttia ja tilanne tasan? Lapullasi kotijoukkueen suora voitto, ja panos esimerkiksi 5000 euroa.

Alkuvaiheessa panokseni oli maksimissaan viisi euroa. Ja jännittää se edelleen. Tuossa tapauksessa toki on jo lappu revitty ja hommat pulkassa. Johtomaalit lopussa ovat harvinainen luonnonvara, kun niitä todella tarvitsee.

@Kanajavesimelooni: Onko viime aikoina ollut yllätysvoittoja/vaikeita liigoja joissa ei kannattaisi betsata?

Yllätyksiä ei tule. Siis jotakin kerran elämässä -osumia, koska en hae niitä. Kaikki liigat ja lajit ovat jo nyt riittävän vaikeita.

@StadinCheek: Elät tällä hetkellä varmasti joka toisen nuoren miehen unelmaa kiertämällä planeetan suurimmissa urheilutapahtumissa ja siitä jopa sinulle maksetaan. Tunnetko olevasi toimittajien Cheek?

En ole toimittaja. Tai Cheek. Hiuksetkaan eivät pysyisi sivulle kammattuna. Cheek on eri liigan jätkiä.

@kattimies: Miten tutustuit Roope Salmisen kanssa?

Joskus silloin, kun bändissä oli enemmän jengiä kuin yleisön puolella.

@LadyC: Tuleeko sulle koskaan some-ähky?

Tulee, mutta vain silloin, kun ihmiset katsovat telkkarista vääriä ohjelmia ja twiittaavat niistä. #ParatiisiSinkkulaivaHottis

@deloupp: Olet varmasti tavannut niin vapaalla kuin töissäkin paljon ihmisiä. Kenet luokittelisit “suurimmaksi” tapaamistasi henkilöistä? Mikä on ollut sinulle merkityksellisin tapaaminen?

En ole varsinaisesti tavannut ketään suuria, mutta se jäi mieleeni, miten tunteella Jari Litmanen oli mukana Teemu Selänteen paidanjäädytystapahtuman tunnelmissa. Se oli komea hetki.

Lue lisää kymyksiä ja vastauksia täältä

YleX:n Kysy Mitä Vaan -sessiosissa on aiemmin vieraillut muun muassa Jukka Poika, Justimus, Roope Salminen ja Jon-Jon, Isac Elliot, Mikael Gabriel, Emilia Leppänen, Li Andersson ja Antti Tuisku.