Hyppää pääsisältöön

Villi kortti jatkuu, ilmoittaudu yleisöön!

Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään.
Villi kortti Yle TV2:ssa - ilmoittaudu mukaan yleisöön! Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Numi Nummelin Villi kortti

Villi kortti on Ylen urheiluviihdeohjelma rakkaudesta penkkiurheiluun ja etsimme nyt syksyn livenauhoituksiin huumorintajuista yleisöä! Uuden kauden kuvaukset alkavat 16.9.2019 Tampereella.

Villi kortti naurattaa Yle TV2:ssa. Jos haluat kuulla panelistien sutkautukset aivan ensimmäisten joukossa, voit hakea 9. kauden livenauhoituksiin yleisöksi. Kuvaukset ovat maanantaisin Tampereella 16.9.2019 alkaen. Tarkista nauhoituspäivät alta ja ilmoita mukaan vaikka isompikin joukkue. Nauhoitusten ikäraja on 16 vuotta.

Ilmoittautuminen studioyleisöksi on nyt auki!

Valitse "Tapahtumakalenterista" välilehti "Studioyleisöksi", josta saat valittua studioyleisöilmoittautumisen kuukauden ja paikkakunnan (Tampere) mukaan.

Jos haluamasi päivä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon tai kysyä peruutuspaikkoja mailitse osoitteesta villikortti@yellowfilm.fi.

Lue rekisteriseloste.

Päivitys 12.6.2019: Ilmoittautuminen syksyn nauhoituksiin avattu.