Hyppää pääsisältöön

Villi kortti jatkuu, ilmoittaudu yleisöön!

Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään.
Villi kortti Yle TV2:ssa - ilmoittaudu mukaan yleisöön! Villin kortin ihmisiä istumassa saunan lauteilla erilaisia urheilutavaroita käsissään, yllään. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Numi Nummelin Villi kortti

Villi kortti on Ylen urheiluviihdeohjelma rakkaudesta penkkiurheiluun. Etsimme livenauhoituksiin huumorintajuista yleisöä.

Villi kortti naurattaa Yle TV2:ssa. Jos haluat kuulla panelistien sutkautukset aivan ensimmäisten joukossa, voit hakea livenauhoituksiin yleisöksi. Kuvaukset ovat maanantaisin Tampereella. Tarkista nauhoituspäivät alta ja ilmoita mukaan vaikka isompikin joukkue. Nauhoitusten ikäraja on 16 vuotta.

Villin kortin nauhoitukset jatkuvat keväällä 2019, nauhoitukset maanantaisin 14.1.2019 alkaen. Ilmoittautuminen studioyleisöksi on nyt auki!

Valitse "Tapahtumakalenterista" välilehti "Studioyleisöksi", josta saat valittua studioyleisöilmoittautumisen kuukauden ja paikkakunnan (Tampere) mukaan.

Jos haluamasi päivä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon tai kysyä peruutuspaikkoja mailitse osoitteesta villikortti(a)yellowfilm.fi. (korvaa (a) @-merkillä).

Lue rekisteriseloste.

päivitys 29.11.2018 ilmoittautuminen kevään nauhoituksiin avattu