Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ensinäytössä View’n Lace-musavideo: Tätä edes läheiseni eivät tiedä minusta

Rap-artisti View teki yhteistyötä LCMDF:n kanssa, jonka tuloksena syntyi Lace-biisi. Kappaleen musiikkivideo saa nyt ensinäyttönsä YleX:n netissä.

View ei halua tehdä mitään tavanomaista. Lace-musiikkivideon tarkoitus on haastaa kuulijaa ja katsojaa vastakkainasettelulla.

- Halusimme tuoda raakuutta ja pelottavuutta videoon, vaikka biisi on soljuva. Videossa nähdään masentuneen ihmisen käytöstä ja epätoivoa, mutta se päättyy ihan hyvin, View kertoo.

Eniten päänvaivaa artistille tuottivat kuvauksissa käytetyt mustat piilolinssit, jotka olivat todella vaikeat laittaa päähän. View taisteli yhden piilolinssin kanssa peräti puoli tuntia.

- Silmäni olivat aivan punaiset sen jälkeen. Siinä ei ollut mitään järkeä. Olen tottunut laittamaan piilolinssejä, mutta en noin isoja, jotka peittävät koko silmän. Läheisenikään eivät tiedä, että mulla on piilolinssit muutenkin. Mulla on niin huono näkö, että piilolinssieni vahvuus on +7.

Lace-musavideo on peräti kuusi minuuttia pitkä ja se sisältää myös intron. View uskoo silti, että helposti kyllästyvä lyhyisiin snäppeihin ja Insta-videoihin tottunut nettikansakin jaksaa katsoa lyhytelokuvamaisen teoksen alusta loppuun.

- Se on niin hieno video, että kyllä sen jaksaa katsoa. Tämä on uudenlainen video Suomen englanninkielisessä räppiskenessä.

View haluaa tehdä asioita, joita ei ole tehty aiemmin Suomessa. Hän inspiroituu useista kansainvälisistä tähdistä, kuten Drakesta.

- Tykkään hämmentää. Mitä oudompi juttu, niin sen parempi.

Lue myös:

Räppäri View pohtii maailmanvalloitusta – myös suomalaiset levy-yhtiöt lähestyneet