Hyppää pääsisältöön

Battlefield 4

Battlefield 4
Battlefield 4 Kuva: EA battlefield 4

Pallottelun jälkeen jätetään pelipaita pukukopin naulaan ja otetaan kivääri kantoon. FTW suuntaa tähtäimensä kohti EA:n Battlefield 4:ä.

Battlefield haastaa pelaajansa taistelemaan joukkojensa puolesta ympäristössä, joka on kaaosmaisessa tilassa, eikä hetkenkään herpaantumiseen ole varaa. Räjähtävät padot, sortuvat pilvenpiirtäjät ja maahansyöksyvät lentokoneet ympäröivät hahmoja, joiden tehtävä on selvitä taistelusta voittajana. Pelin rikkaus on sen monipuolisuudessa ja laajoissa kartoissa, jotka eivät heti käy tutuiksi.

Taistelua käydään maalla, merellä ja ilmassa. Tannerta voi tasoittaa tankeilla ja panssariautoilla. Aaltojen päällä voi ratsastaa veneillä ja vesiskoottereilla. Ilmojen herruus selvitetään koptereiden ja lentokoneiden välillä. Pelaaja voi mieltymyksensä mukaan valita, haluaako hän tässä taistelussa olla tarkka-ampuja, hävittäjälentäjä vai kenties maavoimien komentaja. Peli ei jätä ketään kylmäksi.

FTW:ssä pelataan luonnollisesti moninpeliä, jolloin pelaajien on tärkeää löytää oma paikkansa kentältä. Hyvä tiimi koostuu monesta eri osaajasta ja tiimipelaamisessa onkin parasta, jos pelaajilla on kaikilla omat eritysitaitonsa, joissa he ovat valmiita loistamaan. Paraskaan sotilas ei pärjää ilman kunnolla johdettua strategiaa, eikä hyvä tykkimies ole mitään ilman osaavaa kuskia.