Hyppää pääsisältöön

Kahdeksan syytä rakastaa Antti Tuiskua

Antti Tuisku aloittaa syyskiertueensa perjantaina 2. lokakuuta klubeilla ja laivoilla, mutta suuri konserttisalikiertue alkaa 7. marraskuuta. YleX listasi starttaavan kiertueen kunniaksi kahdeksan syytä rakastaa Suomen suurinta Petoa.

Antti Tuisku Ruisrockissa // Kuva: Katariina Salmi / YleX

1. Lantio kuin JLO

Antti Tuisku on showmies vertaansa vailla. Keinutaan-kappaleessa Tuisku vertaa lantiotaan lattaritähti Jennifer Lopeziin eikä liioittele yhtään. Jos et ole vielä käynyt livenä katsomassa, kun Peto pyörittää pyllyään, niin kannattaa tehdä se viimeistään tänä syksynä.

Skip Instagram post

2. Madonnakin matkii

Tuiskulla on todella hyvä huumorintaju. En kommentoi -levyn myötä poppari alkoi syödä banaaneja hyvin teatraalisesti keikoillaan. Siitä inspiroituivat myös lukuisat fanit, jotka alkoivat tuoda konsertteihin täytettyjä banaaneja ja pukeutua baananiasuihin. Tuisku vitsaili Instagramissa, että Madonnakin matkii häntä, koska hän markkinoi Rebel Heart -kiertuettaan banaanikuvalla.

Skip Instagram post

3. Peto

Antti Tuiskun fanit eli tuiskuttajat keksivät jo kauan sitten Peto-nimen, josta on tullut suuren yleisön suosikkitermi vasta En kommentoi -menestysalbumin ja etenkin Peto on irti -kappaleen myötä.

4. Innostunut musiikistaan

Tuisku on niin innostunut omasta musiikistaan, että hän kuuntelee omia levyjään myös lenkillä. Tuisku on kommentoinut olevansa oman musiikkinsa suurin fani.

Antti Tuisku Ruisrockissa // Kuva: Katariina Salmi / YleX

5. Aito ja rehellinen Lapin mies

Rovaniemeltä kotoisin oleva poppari puhuu edelleen murretta, vaikka hän on asunut jo vuosia Helsingissä. Tuiskun olemuksen rentous kumpuaa todennäköisesti myös jänkhältä.

Antti on kertonut hyvin rehellisesti ja avoimesti vaikeistakin asioista. Kuten siitä, että hän kadehti hyvää ystäväänsä Jenni Vartiaista Emma Gaalassa vuonna 2011, kun Vartiainen putsasi pöydän, eikä Tuisku saanut silläkään kertaa yhtään pystiä kirjahyllyynsä. Vartiaisen esiintyessä gaalan päätteeksi Tuisku oli tietenkin onnellinen ystävänsä puolesta, mutta ajatuksissa pyöri itsekkäästi oma pettymys.

Antti Tuisku

6. Eläinrakas omituinen höpöttäjä

Antin Viljo-koira on hänelle kaikki kaikessa. Tuisku viettää lemmikkinsä kanssa mahdollisimman paljon aikaa ja höpöttelee ja lässyttää Viljolle, minkä ehtii. Viljo on tuttu näky myös popparin Instagram-tilillä.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

#nofiler #rakkauson #viljo #riemurepes

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

7. Vaikeuksien kautta valokeilaan

Antti Tuiskun uraan on mahtunut poikkeuksellisen paljon ylä- ja alamäkiä. Suosio saavutti aivan uuden tason En kommentoi -albumin myötä, joka on keikkunut myyntilistoilla ilmestymisestään lähtien. Myös Tuiskun keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä sen jälkeen, kun artisti päästi Pedon irti. Menestysalbumin myötä myös kriitikot hyväksyivät vihdoin Idolsista ponnahtaneen poptähden. Enää Antille ei naura kukaan.

Antti Tuisku Ruisrockissa. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

8. Tuisku-skaba

Antti Tuisku on kertonut, että Hiton pelkuri -kappale kertoo niin sanotuista kaappifaneista, jotka eivät ole aiemmin uskaltaneet myöntää fanittavansa hänen musiikkiaan. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kaapista ja kertoa YleX:n Instagram-tilillä tarina siitä, milloin olit pelkuri. Antti Tuisku julkistaa radiossa parhaan stoorin ja palkitsee hiton pelkurin En kommentoi -albumilla ja nimmarilla varustetulla julisteella ensi keskiviikkona YleX Aamussa.

Skip Instagram post

Lue myös:

Antti Tuiskun fanit: Vastaavaa show’ta ei ole kenelläkään Suomessa

Antti Tuisku hurmasi yleisön twerkaten ja tunteillen – katso juhlakeikan kuvat

Emma-ehdokkaat on julkistettu – katso lista kaikista ehdokkaista

Tällä viikolla ei kommentoida, mutta peto on taatusti irti

Antti Tuisku: Arvostuksen puute on tuntunut ja vaikuttanut musiikin tekemiseen

Antti Tuisku järjesti koko Ruisrockin villeimmät bileet - keikkakuvat

Antti Tuisku massiiviselle syyskiertueelle – settilistalla Sata salamaa ja teemoina burleski ja bordelli