Hyppää pääsisältöön

Tallinna Horse Show: pieni tavarataivas

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Tallinna International Horse Show toimii loistavana mahdollisuutena saada esimakua Helsinki Horse Shown upeista urheiluhetkistä ja expon shoppailumahdollisuuksista. Varmasti monen sormet jo syyhyävät kauden uutuuksia ja tarjoustuotteita odotellessa!

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Tallinnan Expo kiertää areenaa kuin Horse Showssa Hartwall Areenan aikoihin. Kun ohjelmassa on tauko, katsomot tyhjenevät ja ihmiset lähtevät metsästämään tuotteita. Näytteilleasettajat esittelevät tuotteitaan innokkaille asiakkaille ja kuhina käy. Tungos on aikamoinen.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Tänä vuonna tarjonnassa näkyy paljon tummia syksyisiä sävyjä. Erilaisia tummansinisiä, punaisia ja harmaita. Ratsastusvaatteisiin viime vuosina eksyneet kirkkaat shokkivärit ovat edelleen läsnä. Myös blingblingiä löytyy milloin mistäkin – paitojen kauluksista ja hihansuista, housujen takataskuista sekä kannuksista. Näytteilleasettajien mukaan materiaaleista muodissa ovat myös edelleen softshell ja grip-paikkaiset housut. Tuliaiseksi omalle hevosystävälle voi myös kerätä vaaleanpunaisista muovikulhoista hevosille tarkoitettuja irtokarkkeja.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Tapahtuman ollessa pienempi kuin Helsinki Horse Show, myös expo on luonnollisesti pienempi. Valikoima on kuitenkin monipuolinen ja laaja. Tallinnan ehdottomaksi eduksi on laskettava hintataso, joka on Helsinkiä huomattavasti alhaisempi. Osa merkkituotteista on Tallinnassa puolet halvempia kuin Suomen puolella.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Teksti Mervi Majoinen

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.