Hyppää pääsisältöön

Oletko aina myöhässä? Niin on Hillary Clintonkin

Kampanjatiimi selittelee alituista myöhästelyä tapahtumien venymisellä ja ruuhkilla.

Hopi hopi, Hillary! // Kuva: EPA / Andrew Gombert

Myöhästyminen on aina kiusallista, mutta sattuu sitä paremmissakin piireissä. Yhdysvalloissa demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Hillary Clinton on viime aikoina ollut krooninen myöhästelijä, kertoo CNN.

Viimeksi perjantaina Clinton antoi floridalaisten äänestäjien odottaa yli tunnin hänen saapumistaan tilaisuuteen, jossa Clintonin oli määrä puhua.

- Ei anna hyvää vaikutelmaa. Toivottavasti hän pystyy voittamaan minut puolelleen, kun hän saapuu tänne, jos hän saapuu. Ei tosin suju kovin hyvin, floridalainen opiskelija sanoi CNN:lle, kun Clintonia yhä odotettiin paikalle.

Viime aikoina Clinton on ollut myöhässä myös monista muistakin kampanjatilaisuuksistaan. Selitykseksi Clintonin kampanjatiimi on kertonut aiempien tilaisuuksien venymisen sekä liikenneruuhkat.

Clinton ei suinkaan ole ainoa poliitikko, jolla on tapana myöhästellä julkisista tilaisuuksista. Hänen aviomiehensä, ex-presidentti Bill Clinton on myös tunnettu siitä, että hän saattaa olla tunteja myöhässä aikataulustaan.

Nyt kannattaisi kuitenkin skarpata, sillä Hillary Clintonin kanssa demokraattien presidenttiehdokkuudesta kilpaileva Bernie Sanders pysyy CNN:n mukaan aikataulussa paljon paremmin eikä närkästytä potentiaalisia äänestäjiä jatkuvalla myöhästelyllään.