Hyppää pääsisältöön

10.10. Toiveuusinta: Tanja Vähäsarja, Pasi Vainionperä, Antti Ketonen ja Veeti Kallio

Tartu Mikkiin -toiveuusintajakso 10.10.
Tartu Mikkiin -toiveuusintajakso 10.10. Kuva: Yle tanja vähäsarja

Äänihanat auki ja musat luukuttamaan! Musavisassa laulaen mittaa toisistaan ottavat vahvaääniset duot Veeti & Antti Ketonen sekä Tanja Vähäsarja & Pasi Vainionperä.

Tartu Mikkiin kello 22.25

Rouhean soundin lähettiläs Veeti on laulanut itsensä monenlaisien estradien kautta suomalaisten sydämiin. Hänen parinaan kisaava poikamaisen charmikas esiintyjäkonkari Antti Ketonen on tuttu Neljänsuora-yhtyeestä, joka kerää massiivisia tanssikilometrejä keikkailemalla Suomea ristiin rastiin.

Suurella äänellä ja sydämellä laulava Tanja Vähäsarja ponkaisi musiikkiuralle näkyvämmin The Voice of Finland -kilpailun kautta. Paljon radiosoittoa saanut Pasi Vainionperä on vauhdikas esiintyjä, joka tekee keikkaa soolona sekä myös bilebändin riveissä.

Kisapisteet sahaavat alkuun eestaas, vähitellen alkaa toisen joukkueen lievä pistemasennus. Laskeeko toinen joukkue duettofinaalin tuoman ratkaisun varaan vai pistetäänkö kunnolla ranttaliksi? Ratkaisua odotellessa pyydetäänkin sopivasti pelastusta laulaen ja perään vakuutellaan todella raisuun tahtiin, että kaikki on mahdollista. Onko näin? Ja kuka kumartuu lattialle kisan päätteeksi? Illan hittihöystö on mainitsemisen arvoinen, seassa on niin tuoretta, niin klassikkoa kuin jotain siitä välistäkin. Pystyykö muuten tanssimalla paikkaamaan sen, jos ei muista, miten biisi menee – mitäpä sanoo juontaja-erotuomari Sami Hintsanen ja sääntökirja?

Tartu Mikkiin Jatkot klo 23.15

Tartu Mikkiin Jatkoilla painetaan perjantain musiikillinen kaasupoljin pohjaan. Laulusta ja tulkinnoista vastaavat tänä iltana Veeti, Antti Ketonen, Tanja Vähäsarja ja Pasi Vainionperä. Tuhtia taustaa loihtii Eeva Kontu taitavan bändinsä kera. Potpurilla sisään ja soolonumeroilla lentoon. Sami Hintsanen jututtaa artistivieraita musiikkiuran huipuista, biisivalinnoista ja muusta uraan ja elämään liittyvästä. Jatkoilla vierailee myös Aikakoneesta tuttu upea Sani uunituoretta soolomateriaaliansa esittelemässä Veetin kanssa duetoiden.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.