Hyppää pääsisältöön

UPplus: Annin inspiroiva tyyli

Anni Malinen on Virtauksen värikkäin pukeutuja, jonka peppimäinen hahmo erottuu lukiolaisten joukosta. Tässä UPplussassa kaivaudutaan Annin vaatekaappiin ja tutkaillaan näyttelijä Anette Aghazarianin johdolla Annin tyylin aakkosia.

Annin neulepainotteinen kerrospukeutuminen ja kirkkaat huivit tekevät hahmon tyylistä omaleimaisen ja hiukan eksoottisenkin.

ja yhdistelee omaperäisesti

Puoliksi turkkilainen Anni ei juurikaan käytä koruja, mutta hän on ennakkoluuloton yhdistelijä: erilaiset materiaalit, kuosit ja värit asettuvat tytön hoikan varren ympärillä jännittäväksi kokonaisuudeksi.

Tanssitunnilla Anni saattaa sonnustautua neule- tai pitsipaitaan...

Anette Aghazarian, Eemu Korpela
Anette Aghazarian, Eemu Korpela Kuva: Yle/Uusi päivä anni malinen

Ja arkipukeutumiseen puolestaan kuuluvat tanssitunnilta tutut trikoot ja säärystimet!

Anette Aghazarian, Amelie Blauberg
Anette Aghazarian, Amelie Blauberg Kuva: Yle/Uusi päivä amelie blauberg

Annin värimaailma on runsas: hahmo käyttää sekä kirkkaita perusvärejä että syksyn värikartasta löytyviä murrettuja, maanläheisiä sävyjä - ja nimenomaan samassa asussa.

Omaa tyyliään näyttelijä Anette Aghazarian kuvailee ihan toisenlaiseksi kuin Annin: se on yksinkertaisempi, äijempi ja rockimpi!

Anette Aghazarian
Anette Aghazarian Kuva: Yle/Anu Köyhäjoki-Järvinen asuntola

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.