Hyppää pääsisältöön

Anna Puulla poikkeuksellinen syksy: Kirkosta kapakkaan

Anna Puun neljäs albumi Rakkaudella, ilmestyi tänään perjantaina 9. lokakuuta. Laulaja lähtee uuden levyn myötä tuplakiertueelle, joka vie hänet kirkkoihin ja klubeille ympäri Suomea.

Anna Puu // Kuva: YleX

Anna Puu palaa lavoille pitkän keikkatauon jälkeen. Rakkaudella,-albumin julkaisupäivänä alkava kiertue muodostuu loppuvuoden aikana kahdesta erilaisesta konseptista: uuden levyn julkaisukeikoista baareissa sekä joulun alla tehtävästä UMOn Kohti joulua -kirkkokiertueesta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Anna Puu tekee kirkkokonsertteja.

- Joku namiska pitää laittaa päässä erilaiseen asentoon, kun menee kirkosta kapakkaan, solisti kommentoi YleX Aamussa.

Anna Puu on ollut keikkatauolla noin puolitoista vuotta, joten levyn tekemiseen on jäänyt runsaasti aikaa. Lisäksi muusikko on matkustellut paljon ulkomailla ja käynyt katsomassa muiden artistien keikkoja.

- Oloneuvoksenakin oleminen oli hirveän kivaa. Kyllä mä tiedän, että ensi kesänä räjähtää festareilla, kun olen ollut pari kesää pois.

Anna, bändi ja tuottaja Jukka Immonen matkustivat Muscle Shoalsiin, Pohjois-Alabamaan nauhoittamaan Rakkaudella, -albumia. Jenkkimaisemat eivät kuitenkaan Annan mukaan kuulu levyllä kliseisillä tavoilla.

- Tästä tuli popimpi levy, jonka olen ikinä tehnyt.

Albumin tuorein single on nimeltään Kohta vapaita.

Kuuntele haastattelu alta.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.