Hyppää pääsisältöön

Yle Live: Global Citizen

Kuva Global Citizen -konsertista 2015
Kuva Global Citizen -konsertista 2015 Kuva: Kevin Mazur global citizen

Beyoncé, Coldplay, Ed Sheeran, Pearl Jam.

New Yorkissa vuosittain järjestettävä Global Citizen Festival tuo nyt nämä artistit ja lukuisat muut julkisuuden tähdet yhteen hyväntekeväisyyden puolesta. Kaupungin keskuspuistossa Central Parkissa 26.9.2015 pidettävästä tapahtumasta. kuvataan tunnin tv-versio joka televisioidaan maailmanlaajuisesti seuraavan viikon aikana.Samalla annetaan lähtölaukaus YK:n uusille kestävän kehityksen tavoitteille.

Festivaalin musiikillisena johtajana toimii Coldplayn Chris Martin. Hän myös nousee lavalle yhtyeensä kanssa. Muut artistit konsertissa ovat Beyoncé, Pearl Jam ja brittilaulaja Ed Sheeran. Hyväntekeväisyyskonsertin tuottaa lukuisia Emmy- ja Grammy-gaaloja ohjannut Ken Erlich.

Ohjelmassa nähtävät kauniit ja koskettavat insertit ovat käsikirjoittaja-ohjaaja ja Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestön perustajajäsen Richard Curtisin (Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Notting Hill, Rakkautta vain) valitsemia. Insertit muistuttavat meitä maapallon monimuotoisuuden tärkeydestä ja siitä, kuinka keskeistä on viedä aloitetut projektit maaliin.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa