Hyppää pääsisältöön

Robin keräsi uudelle albumilleen suuren joukon isoja staroja – kuuntele koko levy tästä

Lähes täysin duetto/kimppa-biiseistä koostuva Yhdessä soi YleX:n Viikon albumina.

Robin: Yhdessä

Mitä!?! Kaikkien nuorten ja enenevissä määrin myös vanhempien teinisuosikki Robinin uran viides, 9.10. julkaistu albumi Yhdessä.

Miksi!?! Lukuisia platinalevyjä, single- ja albumilistan ykköspaikkoja, kaikkien aikojen menestynein Kesäkumi-biisi ja aivan järjettömän suuret fanijoukot! Tämä on arkipäivää 17-vuotiaalle artistille nimeltään Robin. Kohta Robin ei kuitenkaan enää ole teini-Robin vaan nuori aikuinen -Robin. Kenties tämä on yksi syy sille, että uusi levy Yhdessä on erittäin moniulotteinen albumi. Jos samalle levylle on laitettu Kasmir, Jussi 69, Santa Cruz, Brädi, Club For Five, Sanni ja Vesa-Matti Loiri, voidaan hyvällä syyllä sanoa, että levyllä on jokaiselle jotakin.

Mikä onkaan Robinin seuraava suunta, jota kohti hän lähtee? Onko se Kasmirin tyyppinen viileä R&B? Vai Santa Cruz-tyylinen rokkailu? Vaiko sittenkin Nikke Ankaran räppimeininki? Aika näyttää, mutta nyt nautitaan monenkirjavasta musisoinnista Yhdessä.

Häh?!? Robinin 2012 vuonna julkaistu debyyttialbumi Koodi on myynyt jo yli 130 000 kappaletta, mutta silti se ei koskaan noussut albumilistan ykköspaikalle! Okei, sitä ei noteerattu ollenkaan koska albumia myytiin halvemmalla kuin normaaleja levyjä.